maradandó károsodás terhesség drog Törökszentmiklós újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Januárban hajtottak végre császármetszést azon a két terhes törökszentmiklósi nőn, akik kábítószert fogyasztottak. Úgy tűnik, egyikük gyermeke maradandó károsodásokat szenvedett.

Január végén került kórházba két törökszentmiklósi kismama, mivel egy veszélyes, új pszichoaktív anyagot fogyasztottak. Mindkét nőn császármetszést hajtottak végre, akkor a babák nagyon rossz állapotban voltak.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Az újszülötteket a fővárosba, az 1-es számú gyermekklinikára szállították, de azóta mindketten visszakerültek a szolnoki kórházba, ahol jelenleg is ápolják őket. Lippai Norbert, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet megbízott orvosigazgatója nyilatkozott a csecsemőkről. Jelenleg úgy tűnik, hogy az állapotuk stabil, viszont az egyik gyermek valószínűleg maradandó károsodást szenvedett. A másik újszülött egyelőre jól van, de biztosat csak későbbi fejlődésük során lehet tudni.

Felgyújtotta terhes barátnőjét, mert nem akart apa lennihttp://www.life.hu/news/20160224-eliteltek-a-ferfit-aki-megolte-baratnojet-mert-nem-akart-apa-lenni.htmlBűnös az a 20 éves férfi, aki brutálisan végzett terhes baránőjével, még tavaly januárban. A férfi azzal indokolta tettét a bíróságon, hogy nem akart apa lenni. 14 év börtönt kapott. News--Tudod, hogy miért február 24-e a szökőnap?http://www.life.hu/news/20160224-februar-24-e-a-szokonap.htmlMinden negyedik évben egy nappal hosszabb a február, mint ahogy megszokhattuk, azért hogy a naptárt és a csillagászati vagy évszakok szerinti időt szinkronba hozzák. A szökőnap viszont nem a hónap utolsó napja! News--Százak kísérték el utolsó útjára Umberto Ecóthttp://www.life.hu/news/20160224-eltemettek-umberto-ecot.htmlVégső búcsút vettek a 84 évesen elhunyt Umberto Eco olasz író-filozófustól. A temetésen százak, köztük miniszterek és vezető értelmiségiek jelentek meg. News--Itt a világvége! Több millió csokit hív vissza a Mars http://www.life.hu/news/20160224-tobb-millio-csokit-hiv-vissza-a-mars.htmlEgy fogyasztó műanyag darabkákat talált az egyik termékben, így több millió Mars, Snickers és Milky Way csokoládét hív vissza a Mars Inc. 55 országból. NewsThinkstockA csatorna, ahol Larissza Szladkova óriási mellei jelentik az időjárásthttp://www.life.hu/news/20160224-larissza-szladkova-orosz-idojos-hatalmas-melleivel-jelenti-az-idojarast.htmlAz orosz tévécsatornánál az időjárás-jelentés a legkevésbé sem az időjárásról szól, sokkal inkább a szőke időjós hatalmas melleiről. News--Kína és Japán között kitört a kondomháborúhttp://www.life.hu/news/20160223-kinaban-keszul-a-vilag-legvekonyabb-ovszere.htmlKi tartja a csúcsot a világ legvékonyabb kondomjával? Egy kínai óvszergyártó magára mutogat, konkurensük, egy japán cég szintén. Ezután pedig egymásra is mutogattak, csak már a bíróságon. Végül megszületett a döntés, és a 42 forintos pénzbírság is. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.