időjárás-jelentés orosz mellek Larissza Szladkova
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orosz tévécsatornánál az időjárás-jelentés a legkevésbé sem az időjárásról szól, sokkal inkább a szőke időjós hatalmas melleiről.

Manapság már megszokottá vált, hogy az időjárás alakulásáról csinosabbnál csinosabb hölgyek számolnak be a csatornákon. Azonban az oroszoknál ezt egy szinttel feljebb emelték. Náluk az időjárás-jelentő nem pusztán formás, hanem szó szerint az óriási melleivel adja el az előrejelzéseket. Az a csoda, hogy a dús keblű Larissza Szladkova mellett nem akadnak ki a hőmérők!

Kína és Japán között kitört a kondomháborúhttp://www.life.hu/news/20160223-kinaban-keszul-a-vilag-legvekonyabb-ovszere.htmlKi tartja a csúcsot a világ legvékonyabb kondomjával? Egy kínai óvszergyártó magára mutogat, konkurensük, egy japán cég szintén. Ezután pedig egymásra is mutogattak, csak már a bíróságon. Végül megszületett a döntés, és a 42 forintos pénzbírság is. NewsThinkstockKiderült, kik a legcsinosabb magyar államtitkárok – Íme, a lista!http://www.life.hu/news/20160218-kiderult-kik-a-legcsinosabb-magyar-allamtitkarok.htmlNyolc erőskezű, több nyelven beszélő államtitkár közül szavazták meg a Life.hu olvasói a legcsinosabbakat. Íme, az összesített lista az első három helyezettről. NewsOrigoDurván beszóltak Balognak a diákolimpikonokhttp://www.life.hu/news/20160223-durvan-beszoltak-balognak-a-diakolimpikonok.htmlSzázegy, magát Kockásolimpikonnak nevező diák levelet írt Balog Zoltán miniszternek, amelyben közlik vele: szolidaritást vállalnak tüntető tanáraikkal és diáktársaikkal. Az olimpikonok Balog múlt pénteki parlamenti szavaira reagáltak. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoTragédia! Idős nő fulladt bele a medencébe Zalakarosonhttp://www.life.hu/news/20160223-megfulladt-egy-no-zalakaros-egyik-nepszeru-szallodajaban-a-hatosag-vizsgalatot-inditott.htmlA 78 éves külföldi asszony a hírek szerint rosszul lett, és a szálloda egyik fürdőjében életét vesztette. A hatóság már vizsgálja a tragédia körülményeit. News--Ötéves kislány mentette meg a vak nagymamája életéthttp://www.life.hu/news/20160223-megvan-a-nap-hose-egy-kislany-mentette-meg-a-csaladja-eletet-leegett-volna-az-epulet.htmlClose Woods egyedül volt otthon a mamájával, amikor megszólalt a tűzjelző. A kislány nem esett pánikba, és rögtön riasztotta a házban lévőket, ezzel pedig életet mentett. NewsOrigoNézd meg a Gyöngyösi Állatkert cuki oroszlánkölykeit http://www.life.hu/news/20160223-ket-nosteny-es-egy-him-oroszlankolyok-szuletett-az-allatkertben-cuki-foto.htmlÉdes fotók kerültek nyilvánosságra a magyar nagymacska-állomány apróságairól. A két nőstény és egy hím láttán teljesen elolvadtunk. Hát nem édesek? News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.