Elhunyt Verebes József "Mágus"

Forrás: MTI/Füzesi Ferenc -
halál Verebes József edző Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt Verebes József, a győri sikercsapat egykori edzője.

A Videotont, a Rába ETO-t, az MTK-t, a Honvédot, a Vasast és a DVTK-t is irányíthatta a legendás edző. Verebes József tüdőbetegségben szenvedett, ami miatt súlyosan lefogyott. Három napja még interjút is adott, nem nyilatkozott bizakodóan. Vasárnap 74 évesen elhunyt.

Forrás: MTI/Füzesi Ferenc

"Borzasztóan vagyok, semmi erőm sem maradt, az ágyon kívül tíz percig sem bírom. Nagy pofont kaptam a sorstól, nem tudom, már nem is hiszem, hogy felépülök - nyilatkozta rövid idővel ezelőtt a Kisalföldnek."

Kiderült, mennyit költ évente a királyi család - Hűha!http://www.life.hu/news/20160313-ennyit-kolt-evente-a-brit-kiralyi-csalad.htmlAzt eddig is sejtettük, hogy az angol királyi család tagjai jó mélyen a zsebükbe tudnak nyúlni, de azt nem tudtuk, hogy pontosan mennyire. Most kiderült...News--Don McLeantől válik felesége, mert durván megvertehttp://www.life.hu/news/20160313-don-mcleantol-valik-felesege-mert-durvan-megverte.html30 évet töltött felesége Don McLeannel, azonban most betelt a pohár.News--Freddie képviseli Magyarországot a 2016-os Eurovíziós Dalfesztiválonhttp://www.life.hu/news/20160227-freddie-kepviseli-magyarorszagot-a-2016-os-eurovizios-dalfesztivalon.htmlLezárult a szavazás, megvan az eredmény! News--Halálra gázolt egy embert a vonathttp://www.life.hu/news/20160208-halalra-gazolt-egy-embert-a-vonat.htmlHétfőn hajnalban történt a halálos baleset.News--Az internet népe találgat: Ki az anyuka a képen?http://www.life.hu/news/20160207-harom-no-szelfijen-ki-az-anyuka.htmlMár meg is van az év eddigi egyik legnagyobb találós kérdése: Ki lehet az anyuka a képen? NewsOrigoEsik a hó, kinyitottak a sípályák Magyarországonhttp://www.life.hu/news/20160102-kinyitottak-a-sipalyak-magyarorszagon.htmlPénteken kinyithattak a sípályák az országban. Visegrádon, Mátraszentistvánban, Kékestetőn és Eplényben is csúszhatnak a havas sportokra vágyók.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.