Íme, egy álláskereső nagy ötlete, kevés pénzből

Forrás: Soft-Focus Productions Ltd. -
kreatív ötlet munka állás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adam Pacittinek már szinte semmilye sem maradt, csak egy bátor ötlete, aminek köszönhetően munkát kapott, és a brit média ünnepelt sztárjává vált. 

A 24 éves angol srác, Adam Pacitti az egyetem elvégzése után egy szezonális munkát kapott, ami 2014 szeptemberében ismét munkanélküli lett. Mivel Adam a média világában szeretett volna elhelyezkedni, ezért

250 helyre küldte be a jelentkezését, de senki sem hívta.

Forrás: Soft-Focus Productions Ltd.

Végül alig maradt pénze, ekkor jött a nagy ötlet és kibérelt egy óriásplakátot, amelyen ő látható illetve egy felirat:

„Az utolsó 500 fontomat erre az óriásplakátra költöttem. Kérem, adjanak nekem egy munkát!”

Alatta az erre a célra létrehozott weboldal címe: employadam.com. Az ötlet bevált, és Adam nem kevesebb, mint hatvan állásajánlatot kapott, és jelenleg marketinges webkampányokon dolgozik egy SeaChange nevű vállalkozásnál.

Nyilvános lesz a lengyel pedofilok lakóhelyehttp://www.life.hu/news/20160401-nyilvanos-lesz-a-lengyel-pedofilok-lakohelye.htmlA nemi erőszak elkövetőinek nyilvántartását elrendelő törvényt hagyott jóvá a lengyel parlament. A jogszabály mindenki számára elérhetővé teszi a pedofil tettek miatt elítéltek listáját, és elérhető lesz annak a községnek a neve, ahol pedofil lakik. News--Ők Magyarország legbefolyásosabb nőihttp://www.life.hu/news/20160331-ok-a-magyar-media-legbefolyasosabb-noi-a-forbes-szerint.htmlA Forbes négy kategóriába rangsorolta az 50 legbefolyásosabb magyar nőt az áprilisi számában. A közélet, média, kultúra területén olyan nevek szerepelnek, mint például Stahl Judit, Rubint Réka, Eszenyi Enikő, valamint helyet kapott Orbán Viktor felesége is. News--Az apa feláldozta életét a gyermekéérthttp://www.life.hu/news/20160330-a-lanyat-akarta-megmenteni-de-egy-aramutes-vegzett-az-apaval.htmlEgy családi vakációnak indult, de a családfő halálával végződött. A férfi a lánya életét szerette volna megmenteni, ekkor egy áramütés végzett vele. NewsOrigoBuli a repülőn? Minden lehetséges!http://www.life.hu/news/20160327-hatalmas-bulit-csaptak-a-fedelzeten-a-legiutas-kiserok.htmlHatalmas bulit csaptak a fedélzeten a légiutas-kísérők, ráadásul még egy utas is táncra perdült az indiai SpiceJet légitársaság gépén. NewsThinkstock8 napon át egy dobozba zárva, 155 kilomért tett meg ez a cicahttp://www.life.hu/news/20160327-egy-cica-8-napon-at-kallodott-a-postan-egy-dobozban.htmlEgyelőre nem derült ki, hogy ki volt az, aki postára adta szegény cicát. Az állat ráadásul egy kis dobozba zárva hánykolódott, összesen 155 kilométeren keresztül. NewsThinkstockA világhírű focista, Jason Denayer három terrortámadást is megúszotthttp://www.life.hu/news/20160324-a-legendas-focista-jason-denayer-harom-terrortamadast-is-meguszott.htmlÚgy tűnik, sohasem alszik Jason Denayer őrangyala. A török Galatasaray belga válogatott játékosa az elmúlt hetekben a bombamerényletek közelében volt Ankarában, Isztambulban és Brüsszelben is, de egy haja szála sem görbült. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.