Kegyetlen támadás áldozata lett egy mentálisan sérült fiú - Vállfával erőszakolták meg

Forrás: Thinkstock -
iskola erőszak mentális betegség bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cikizték, levetkőztették az iskolai csapat buszán, de 2015. október 23-án mindezt felülmúlták: lefogták az iskolatársukat és egy vállfával megerőszakolták. Két gyanúsított felnőttként, harmadik társuk fiatalkorúként áll a bíróság elé.

A három középiskolás focista a suli öltözőjében támadt sporttásrukra egy idahoi kisvárosban, Dietrich-ben.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A 17 éves Tanner Ward, a 18 éves John Howard, valamint harmadik, meg nem nevezett, fiatalabb társuk rendszeresen cikizte a fekete, mentálisan sérült fiút, sőt! Egy alkalommal meztelenre vetkőztették a csapat buszán és lefotózták, de az is megesett, hogy rasszista dalokat énekeltettek vele. Tavaly októberben a fiú azonban

egy sokkal durvább támadás áldozata lett.

Lefogták, majd egy vállfával megerőszakolták. Az áldozat súlyos sérüléseket szenvedett.

Szülei másnap jelentették az esetet a hatóságoknak, és kártérítési pert is indítottak az iskola ellen, mivel szerintük a több hónapon keresztül tartó zaklatásokról az iskola alkalmazottjai is tudtak, ám nem tettek ellene semmit - írja a New York Daily News.

Howard és Ward felnőttként, harmadik társuk fiatalkorúként állt a bíróság elé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.