vonatgázolás baleset Táborfalva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy vasúti átjárón akart átmenni az az autó, amit egy vonat sodort el és métereken át tolt maga előtt csütörtökön délután Táborfalván. A kocsit vezető nő meghalt, a vele utazó gyerek megsérült.

Vonat ütött el egy vasúti átjáróban átkelő kocsit szerda délután Táborfalván, a Zalka Máté utcában – a szerelvény még

métereken át tolta a ronccsá gyűrt autót a karambol után.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A dabasi és lajosmizsei tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a kocsi két utasát. Az autót vezető nő életét már nem lehetett megmenteni,

a vele utazó gyermek csak könnyebben sérült meg.

A vonaton senkinek sem esett baja, a közlekedés viszont a műszaki mentés és helyszínelés miatt átmenetileg áll, az utasok továbbszállításáról a MÁV gondoskodik.

Megkínozta és megölte barátnőjét, majd lecsapolta a véréthttp://www.life.hu/news/20160602-a-fiatal-lanyt-kasiant-baratja-megkinozta-es-megcsonkitotta-a-halala-elott-a-veret-pedig-lecsapolta.htmlHalálra vagy tényleges életfogytiglani börtönre is ítélhetik a Hollywoodban élő kanadai horrorszerzőt, a 35 éves Blake Leibelt, aki a vádak szerint megkínozta és megölte barátnőjét, Iana Kasiant, majd lecsapolta a vérét. NewsOrigoKét szatírt fogtak a héten a Margitszigetenhttp://www.life.hu/news/20160602-ma-ket-szatirnak-is-rossz-napja-volt-a-margitszigeten.htmlKét nap alatt két férfit állított bíróság elé az ügyészség a Margitszigeten elkövetett szeméremsértés miatt. NewsThinkstockÉpíthetjük a bárkát! - Előttünk az özönvíz, vasárnap pedig jégeső is leszhttp://www.life.hu/news/20160602-vasarnapra-durvul-el-igazan-az-idojaras-jegeso-es-felhoszakadas-jon.htmlRossz hírünk van! Csütörtökön elbúcsúzhatunk a napsütéses időtől, és napközben elszórtan kialakulhat zápor, zivatar. A legmagasabb nappali hőmérséklet jellemzően 19 és 24 fok között várható. News--Elképesztő tény látott napvilágot a lezuhant egyiptomi repülőrőlhttp://www.life.hu/news/20160602-elkopeszto-teny-latott-napvilagot-a-lezuhant-egyiptomi-repulorol.htmlLegalább háromszor hajtott végre kényszerleszállást a katasztrófa előtti napon a két hete a Földközi-tengerbe zuhant egyiptomi utasszállító repülőgép. News--Egy hajszálon függött az utasok élete - Kiszállás után egy villám csapott a repülőbehttp://www.life.hu/news/20160601-alig-szalltak-ki-az-utasok-villam-csapott-a-repulobe.htmlNagyon nagy szerencséjük volt azoknak az utasoknak, akik még időben kiszálltak a kínai repülőtéren landolt gépből, mivel pár perccel később egy villám csapott a repülőbe. News--Tragédia! Meghalt Gombár Judit, Jászai Mari-díjas díszlet- és jelmeztervezőhttp://www.life.hu/news/20160531-meghalt-gombar-judit-diszlet-es-jelmeztervezo.html79 éves korában meghalt Gombár Judit, Jászai Mari-díjas díszlet- és jelmeztervező. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.