Zalatnay Sarolta börtön másodfokú ítélet ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bíróság kimondta, hogy Zalatnay Sarolta kétmillió forinttal károsította meg az egyik ismerősét. Bár Cini másodfokon másfél év börtönt kapott, de három évre felfüggesztve, így nem kell börtönbe vonulnia. Cini viszont nem adja fel addig, amíg ki nem mondják, hogy ártatlan.

Cini a Mokkának elmondta, továbbra is azt vallja, hogy ártatlan, ezt a pénzt sosem kapta meg, csupán az autólízingjét fizette ki a szóban forgó hölgy,

ez 480 ezer forint volt.

Forrás: Facebook/Mokka

Az énekesnő azt is hozzátette, hogy nem érti, hogy hogyan fajult idáig az ügy, szégyelli magát a történtek miatt, nem szeretné elveszíteni a rajongóit. Mindenesetre a Kúriához fordul, mert

nem ért egyet az ítélettel.

"Becsülettel dolgozom énekelek, teljesen normálisan élek. Ez nekem most egy nagyon kemény pofon volt. És fenntartom, hogy ilyen összeget én sohasem kaptam."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.