Tragikus! Elhunyt a háromgyerekes zenész, Attrell Cordes - 46 éves volt

Forrás: -- -
Attrell Cordes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken este meghalt a háromgyerekes zenész, Attrell Cordes, művésznevén Prince Be. A művész hosszú ideje betegeskedett. 

Tegnap este a kórházban érte a halál a 46 éves énekes-zenészt, aki már hosszú ideje súlyos vesebeteg volt: felesége és három gyermekük gyászolja. Rajongói a PM Dawn nevű R&B csapatból ismerik, 1992-ben I'd Die Without You című daluk hallható volt Eddie Murphy Bumeráng című filmjében.

Forrás: --

Morgó, a papagáj magyar sikert jósolt a szombat esti mérkőzésen - Videó!http://www.life.hu/news/20160618-a-magyar-labdarugo-valogatott-sikeret-josolta-izland-egyuttese-ellen-morgo-a-nyiregyhazi-allatpark.htmlA magyar labdarúgó-válogatott sikerét jósolta Izland együttese ellen Morgó, a Nyíregyházi Állatpark papagája.NewsOrigoMeghalt a Dadus szereplője, Ann Morgan Guilbert színésznőhttp://www.life.hu/news/20160618-meghalt-a-dadus-szereploje-ann-morgan-guilbert-szineszno.htmlJúnius 14-én Los Angelesben meghalt Ann Morgan Guilbert, a hazánkban leginkább a népszerű sitcom, A dadus Yetta nagyijaként ismert színésznő. A 87 éves művész rákban szenvedett.News--Kitört egy vulkán a Fülöp-szigetekenhttp://www.life.hu/news/20160618-kitort-egy-vulkan-a-fulop-szigeteken.htmlGőzoszlop és hamufelhő emelkedett a magasba szombaton a Fülöp-szigeteki Kanlaon tűzhányóból.News--Összevertek egy diákot, mert magyar mezt viselthttp://www.life.hu/news/20160617-osszevertek-a-diakot-aki-magyar-mezt-viselt-a-horvat-parton.htmlMiközben ütötték, és rúgták a támadói azt kiabálták, hogy menjen vissza Magyarországra. Szerencsére a fiatal férfi komolyabb sérülések nélkül megúszta. NewsThinkstockMegvan az egyiptomi gép fekete doboza: Kiderül, mi történt a pilótafülkébenhttp://www.life.hu/news/20160616-megvan-az-egyptair-egyiptomi-gep-fekete-doboza-kiderul-mi-tortent-a-pilotafulkeen.htmlEgyiptomi illetékesek bejelentették, hogy megtalálták a Földközi-tengerbe zuhant gép egyik fekete dobozát, ami rögzítette a pilóták beszélgetését. Fény derülhet, mi okozta az utasszállító tragédiáját. News--“Ártatlan vagyok” - állítja a gyermekmolesztálással megvádolt sztárhttp://www.life.hu/news/20160616-artatlannak-vallotta-magat-a-gyermekmolesztalassal-vadolt-sir-cliff-richard-nincs-ellene-elegendo.htmlSir Cliff Richard brit popsztárt azzal gyanúsították, hogy évtizedekkel ezelőtt molesztált egy 16 évnél fiatalabb gyermeket. Házát 2014-ben kutatták át, az akciót élőben közvetítette a brit közszolgálati televízió. A sztár mindig is ártatlannak vallotta magát. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.