Michael Schumacher baleset érzelmek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy olasz újságíró szerint van remény Michael Schumacher felépülésére. Tudni véli, hogy érzelemnyilvánításra már képes az egykori autóversenyző.

Eddig ellentmondásos hírek érkeztek Schumacher állapotáról, most azonban a Corriere della Serra című olasz lap egyik újságírója arról tudósított, hogy Michael sokszor elsírja magát - írja a Blikk.

Forrás: AFP

Legtöbbször akkor könnyezik, amikor a szerettei hangját és a kutyái ugatását hallja. Az újságíró szerint van remény a F1-es versenyző felépülésére, az orvosok szerint Schumira az van a legjobb hatással, ha a szerettei körében gyógyulhat.

A napokban Sabine Kehm, Michael menedzsere is nyilatkozott: "Michael Schumacher nagyon nehéz helyzetben van, és ebbe a család senkinek nem enged betekintést" - mondta a sajtónak.

Az F1-es pilótának saját otthonában rendeztek be kórházi szobát, ápolása hetente körülbelül 40 millió forintba kerül.

Sabine Kehm Schumacherről: "Nekem ez pontosan ugyanolyan fájdalmas, mint önöknek"http://www.life.hu/drlife/20160706-michael-schumachernek-a-2013-as-sibalesete-utan-ki-baratok-kollegak-uzentek.htmlVégre! Megszólalt Schumacher menedzserehttp://www.life.hu/drlife/20160706-michael-schumaher-menedzsere-nyilatkozott-allapota-nem-tartozik-kulso-szemlelokre.htmlBoldog születésnapot Ralf Schumacher! 41 éves lett a Forma-1-es legenda öccse http://www.life.hu/news/20160630-ralf-schumacher-szuletesnap-a-forma-1-es-legenda-occse-ma-lett-41-eves.htmlBiztató hírek Schumacher állapotáról: “Reagál”http://www.life.hu/drlife/20160623-biztato-hirek-erkeztek-michael-schumacher-allapotarol-volt-fonoketol-luca-di-montezemolotol.htmlMick Schumacher egy az egyben olyan, mint világbajnok édesapjahttp://www.life.hu/csalad/20160610-michael-schumacherre-emlekezteti-fia-mick-schumacher-timo-glock-nemet-autoversenyzot.htmlMegható! Pénzt gyűjtenek Michael Schumacher rehabilitációjárahttp://www.life.hu/sztarok/20160608-michael-schumacher-jotekonysagi-merkozest-rendeznek-a-sportoloert-nemet-focistak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.