Meghalt Laux József

Forrás: MTI/Balogh Zoltán -
Omega Laux József LGT
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rövid betegség után, szombaton meghalt Laux József dobos, közölte a zenész családja nevében Laux Ádám és Laux Thomas – írja a 444.hu

Az Omega és az LGT alapító dobosa 73 éves volt.

Laux 1962-ben, 19 évesen alapító tagja volt az Omegának. Később 1971-ben Presser Gáborral kivált az Omegából, és megalapították a Locomotiv GT-t. Laux 1976-ig dobolt az együttesben, majd Los Angelesbe költözött. A kilencvenes évek elején jött haza, itthon volt egy Laux Trio nevű együttese, és lemezkiadót is alapított.

Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Laux az utóbbi időben idősek otthonában élt. "Ez egy exkluzív intézmény, és jól érzem magam. A környéken akartam maradni, a gyökereim húztak vissza a hegyoldalba. Több mint tíz éve váltunk el Magdival, de csak tavaly tudtuk eladni a házat. Utána keresgélni kezdtem, ezt ajánlotta valaki, és jobbat nem találtam. Nem lehet tudni, meddig tart... Ezt csak a Jóisten titkárságán tudják, az L betűnél" – nyilatkozta nemrégiben.

Kiss Ramóna: „Ha a gyerekeim sírnak, én is velük pityergek"http://www.life.hu/sztarok/20160805-kiss-ramona-toth-vera-trap-kapitany-lesznek-az-rtl-klub-kicsi-oriasok-csapatkapitanyai.htmlA Kicsi óriások vadonatúj tehetségkutató műsor csapatkapitányait, Tóth Verát, Trap kapitányt és Kiss Ramónát faggattuk szigorról, meghatódásról és a gyerekekhez fűződő viszonyukról. TV + Sztárok--Újra távozott a Barátok köztből Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20160806-ujra-tavozott-a-baratok-koztbol-rekasi-karoly-bartha-zsolt-megformaloja.htmlSzerdán láthatták egy jó darabig utoljára a nézők a Barátok közt című sorozatban Rékasi Károlyt. A színész egészségi állapota miatt bizonytalan ideig nem forgat. TV + Sztárok--Ismét csúnyán megalázta Sebestyén Balázs Ördög Nórithttp://www.life.hu/sztarok/20160806-sebestyen-balazs-ordog-norit-alazta.htmlAzt nem tudni, hogy Sebestyén Balázs miért pikkel Ördög Nórára, de tény, minden alkalmat megragad, hogy beszóljon egykori kolléganőjének. Tavaly A Kocka kapcsán nyilatkozott Nóriról, korábban pedig azt fejtegette, hogy morális árulásnak tartja, ahogy Ördög az RTL Klubtól a TV2-höz igazolt. Nos, Balázs ezúttal sem tett lakatot a szájára. TV + SztárokOrigoÍgy állítana örök emléket Céline Dion elhunyt férjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20160805-elhunyt-ferje-emlekere-keszittetne-tetovalast-a-vilaghiru-enekesno-celine-dion.htmlAz énekesnőt tragédiák sora érte, meghalt a férje, majd a bátyja is, ám úgy tűnik ma már jobban van. Állítja: egy tetoválás talán könnyíthet a lelkén. TV + Sztárok--Majka a csúcson - Most ért be a munkája eredményehttp://www.life.hu/sztarok/20160806-a-forbes-magazin-osszeallitotta-magyarorszag-legertekesebb-sztarjainak-a-listajat-ordog-nora-majka.htmlA Forbes magazin összeállította Magyarország legértékesebb sztárjainak a listáját, melyen Ördög Nóra, Majka és Tilla foglalják el a dobogós helyeket. TV + Sztárok--Egyből négy gyereke is lett Kiss Ramónánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160805-kiss-ramonanak-negy-gyereke-lett-a-kicsi-oriasok-cimu-tehetsegkutatoban-4-kisgyerek-mentora-lett.htmlA színésznő idén nyáron nem tudott pihenni, minden a feladatokról és a munkáról szólt. Ő lesz ugyanis a Kicsi Óriások című új műsor egyik csapatának kapitánya, ahol négy gyerek útját egyengeti majd! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.