Fagyok lesznek éjszakánként

Forrás: Lichter Péter -
hideg időjárás fagy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kedvez már tovább az időjárás: végleg beköszönt az iszonyatos hideg és a szél. Főként esténként kell számítanunk mínuszokra, de kora reggel sem lesz melegebb az idő.

Akár -10 fokot is mérhetünk egyes területeken reggel, és este sem lesz kellemes a hőmérséklet, de ma legalább csapadék nem várható. A tél és a hideg viszont elkerülhetetlenül beköszöntött, és nem is távozik. Csütörtökön is marad a fagyos idő, hajnalban pedig ködre lehet számítani. A fagyos időjárás is marad: este -7 fok körüli lehet a hőmérséklet.

Fagyni fog éjjelente - Képünk illusztráció Forrás: Lichter Péter

Pénteken változóan felhős lesz az ég, hajnalban pedig ismét párássá válik a levegő. Szerencsénkre az egyre inkább megélénkülő nyugati széllel enyhe levegő áramlik hazánk térségébe, ami elviselhetőbbé teszi a hőmérsékletet: 2 és 9 fok közötti értéket mérhetünk délután. Szombaton a napsütést a fátyolfelhők megzavarják, de legalább esőre, vagy hóra nem kell számítani. Napközben 7 fok körül lehet a csúcsérték, az este viszont mínuszba fordul. Vasárnap eleinte marad a gyengén felhős, nyugodt idő; de délutántól erősen megnövekszik a felhőzet, és estétől nyugaton már kisebb eső is kialakulhat. 5-10 fok közötti hőmérséklet valószínű napközben, de az enyhülés nem tart sokáig, ugyanis a következő héten már sokkal hidegebb lesz - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.