szexuális abúzus metoo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja egy újabb nevet emlegetnek a színházi világban, akiről állítják, visszaélt a hatalmával, és szexuálisan zaklatott nőket és férfiakat, köztük fiatalkorúakat. Privát Facebook-oldalukon többen is megnevezték a férfit, de még senki nem állt a nyilvánosság elé. 

A Bors - bár nem nevezi meg - tudni véli, hogy kiről van szó, ugyanis több forrásából is előbukkant ennek a nős színházi szakembernek a neve, aki állítólag nem állt meg ott, ahol Marton László. A napilap cikkét - írják - színészek, rendezők, díszlet- és jelmeztervezők osztották meg a Facebook-oldalukon, majd szinte minden hozzászóló egyértelműen azonosította a férfit.

"A színészek és színésznők saját oldalukon nyilvánosan vállalva, de mégiscsak privát beszélgetéseikben többször is megneveztek egy egyébként köztiszteletben álló férfit, és már csak idő kérdése, ki lesz az, aki az áldozatok közül elsôként vállalja a nyilvánosság előtt is azt, amit a rendező tett vele. A hozzászólók mindannyian úgy vélik, a cselekmények olyan súlyosak, hogy azokért börtönbüntetés járna" - írja a lap (amely a kommentekből is válogatott) és hozzáteszi, egyetlen áldozat sem vállalta, hogy névvel elmondja, kiről beszél.

Közszájon forog az újabb zaklató színházi ember neve

"Mindenki tudja a szakmában, hogy mi ment/megy a ... színházban. Azok a molesztált fiatal fiúk, akik a zaklatás ellenére az ...-ben maradtak, nem fognak beszélni, maximum azok, akik emiatt jöttek el onnan"

"...-nak börtönben a helye. Kiskorúakat rontott vagy próbált megrontani! A ...-nak szintén (de ő lányokat), ennyi! Borzalom, hányinger! – írta egy másik hozzászóló, ezúttal egy színésznő, aki egy másik rendezőt is megnevezett."

"Na végre, meghurcolják őt is! Nagyon megérdemli"

Meghalt Szőke Kató, a kétszeres magyar olimpiai bajnok úszóhttp://www.life.hu/news/20171030-meghalt-szoke-kato-a-ketszeres-magyar-olimpiai-bajnok-uszo.htmlSzőke Kató kétszeres olimpiai bajnok úsző elhunyt 82 éves korában: az 1952-es helsinki olimpián 100 méter gyorson, valamint Novák Ilonával, Temes Jutkával és Novák Évával a 4x100-as gyorsváltó tagjaként is aranyérmet nyert. NewsOrigoTöbb repülőjárat útvonala is módosult az erős szél miatthttp://www.life.hu/news/20171029-tobb-repulojarat-utvonala-is-modosult-az-eros-szel-miatt-budapest.htmlTöbb repülőjárat útvonala is módosult Európában az erős szél miatt, a Liszt Ferenc-repülőtérről vasárnap délig valamennyi menetrend szerinti járat el tudott indulni, az Aeroflot moszkvai járata azonban Budapest helyett Belgrádban szállt le.NewsThinkstockHorrorbaleset Bükön: hatan megsérültek, az autóból semmi sem maradthttp://www.life.hu/news/20171029-horrorbaleset-bukon-hatan-megserultek-az-autobol-semmi-sem-maradt.htmlHatan megsérültek, közülük ketten életveszélyesen abban a balesetben, ami vasánap délelőtt történt Bükön.News--Budapesten és több megyében harmadfokú figyelmeztetés a viharos szél miatthttp://www.life.hu/news/20171029-budapesten-es-tobb-megyeben-harmadfoku-figyelmeztetes-a-viharos-szel-miatt.htmlA viharos szél veszélye miatt a fővárosban és több megyében a legmagasabb, harmadfokú, s egy megye kivételével a többi megyében is másodfokú figyelmeztetés van érvényben.News--Megerőszakolta, megölte, majd evett párja agyából és szívéből a férfi (18+)http://www.life.hu/news/20171028-megeroszakolta-megolte-majd-evett-parja-agyabol-es-szivebol-a-kannibal-ferfi.htmlBrutális gyilkossággal vádolnak egy 36 éves amerikai férfit. A vád: emberölés és kannibalizmus. A mentálisan zavart férfit azzal gyanúsítják, hogy 2014 szeptemberében megerőszakolta, majd megölte korábbi barátnőjét, Tammy Jo Blaytont annak házában, majd evett is atestéből. NewsThinkstockMarton László után újabb színházi szakember viselt dolgairól suttognakhttp://www.life.hu/news/20171028-marton-laszlo-utan-ujabb-szinhazi-szakember-kerult-a-szakma-celkeresztjeben.htmlLapinformációk szerint újabb rendező neve fog hamarosan előkerülni Marton Lászlóé után. Az áldozatok, kollégák és barátok szeretnék, hogy a nyilvánosság is megismerje a nevét. Állítják, tettei Martonénál is súlyosabbak. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.