Szakadékba zuhant autójával és meghalt egy magyar férfi Székelyföldön

szakadék férfi baleset Székelyföld
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakadékba zuhant autójával és meghalt egy 38 éves magyarországi férfi Székelyföldön - közölte szerdán honlapján a Hargita megyei rendőrség.

A Ditró és Gyergyótölgyes közötti hegyi úton kedd este történt balesetet sötétedés után jelentette a segélyhívó számon egy autós, aki észrevette a szakadékba zuhant gépkocsit. A magyar férfi egyedül utazott a járműben, amikor egy kanyargós útszakaszon a menetiránya szerinti jobb oldalon lesodródott az úttestről, és mintegy 16 métert zuhant. A férfi a helyszínen életét vesztette.
A baleset körülményeit a gyergyószentmiklósi ügyészség vizsgálja.

ByeAlex nem mutatja meg barátnőjét a nyilvánosságnak, civil maradhttp://www.life.hu/sztarok/20180411-byealex-nem-mutatja-meg-baratnojet-a-nyilvanossagnak-civil-marad.htmlByeAlex barátnőjének arcát még soha nem látthattuk. Az énekes most elárutla, miért. TV + SztárokOrigoPalvin Barbara bevallotta: ő is küzd a testével, meg kell felelnie a divatiparnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180411-palvin-barbara-bevallotta-o-is-kuzd-a-testevel-meg-kell-felelnie-a-divatiparnak.htmlA világhírű magyar modell, Palvin Barbara számtalan világmárkának dolgozott már, ezért eszünkbe sem jutna, hogy neki is adódnak gondjai alakjával, vagy esetleg az önképével. Most azonban elárulta: ő is folyamatosan harcban áll testével, hiszen nehéz megfelelni a divatipar követelményeinek. TV + Sztárok--Szecsődi Kari aggasztó posztot tett közzé: teljesen összeomlotthttp://www.life.hu/sztarok/20180411-szecsodi-kari-aggaszto-posztot-tett-kozze-teljesen-osszeomlott.htmlSzecsődi Kari nagyon ráijesztett rajongóira, egy aggasztó poszttal, melyben azt írja, összeomlott. A szöveghez egy fotót is tett közzé, melyen a szájánál egy nagy seb látható. Azóta letávolította a fotót. TV + Sztárok--Fürdőruhában mutatta meg babapocakját Görög Zita: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180411-furdoruhaban-mutatta-meg-babapocakjat-gorog-zita-foto.htmlTunéziában pihen Görög Zita családjával, ahonnan még egy fürdőruhás fotót is posztolt magáról. TV + SztárokOrigo15 éves lányával, Ninával szelfizett Rába Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20180411-15-eves-lanyaval-ninaval-szelfizett-raba-timea.htmlCsodaszép lányával, Ninával szelfizett Rába Tímea, a közös fotót pedig meg is osztotta közösségi oldalán. TV + Sztárok--Brad Pittet elbűvölte új szerelme, az építész Neri Oxmanhttp://www.life.hu/sztarok/20180411-brad-pittet-elbuvolte-uj-szerelme-az-epitesz-neri-oxman.htmlA színésznek nem sikerült titokban tartania új kapcsolatát, amitől állítólag a fellegekben járt. Egy gyönyörű építésznővel, Neri Oxmannal jött össze, és állítólag nagyon jól működik közöttük a kémia. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.