Brad Pittet elbűvölte új szerelme, az építész Neri Oxman

Brad Pitt Neri Oxman szerelem építész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznek nem sikerült titokban tartania új kapcsolatát, amitől állítólag a fellegekben járt. Egy gyönyörű építésznővel, Neri Oxmannal jött össze, és állítólag nagyon jól működik közöttük a kémia.

Rossz hír a Jennifer Aniston és Brad Pitt összejöveteléért izguló rajongóknak: a színészre rátalált a szerelem, egy építésznő iránt táplál gyengéd érzelmeket. A 42 éves Neri Oxman és Pitt tavaly ősszel találkoztak egy előadáson és állítólag egyből egy hullámhosszra kerültek. Azóta alkotnak egy párt, de egy darabig sikerült titokban tartaniuk románcukat.

Ő Brad Pitt szerelme Forrás: Getty Images for Lexus/2017 Getty Images/Jacopo Raule

A párhoz közel álló források azonban elkezdtek szivárogtatni, azt mondják, hogy Brad Pittet teljesen elvarázsolta a hölgy, aki egyébként az MIT-n is tanít. „Bradet teljesen elbűvölte Neri Oxman"mondta a bennfentes hozzátéve, hogy a kémia is nagyon működik közöttük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.