Több közút forgalmát korlátozni kellett az esőzések miatt

Forrás: MTI/Varga György -
eső útlezárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az éjszakai, hajnali heves esőzések és vihar nyomán az országban több közúti szakaszon is korlátozást kellett bevezetni vízátfolyás és fakidőlés miatt - tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szombat reggel az MTI-t.

Pécsi Norbert Sándor kommunikációs osztályvezető közölte: Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a Hollóstető és Lillafüred közötti úton a 41-es kilométernél két fa dőlt az úttestre, csak nagy kerülővel Bélapátfalva, illetve Miskolc felé lehet kerülni. Pest megyében, Budaörsön a Repülőtéri út és a Kamaraerdei út közötti utat a két körforgalom között le kellett zárni, mert a vasúti aluljárót elöntötte a víz. Vas megyében a heves esőzések miatt több alsóbbrendű úton is korlátozás van érvényben, a Szőce-Őrimagyarósd összekötő út, a Felsőbagod-Őriszentpéter összekötő és a gasztonyi bekötőút egy szakaszát, a Szombathely állomáshoz vezető utat, a nemesmedvesi és a csákánydoroszlói bekötőutat, valamint a Felsőmarác bekötőutat vízátfolyás miatt kellett lezárni.

Forrás: MTI/Varga György

Jakabos Zsuzsa állítja, Shane Tusup tette tönkre barátságát Hosszú Katinkávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180609-jakabos-zsuzsa-allitja-shane-tusup-tette-tonkre-baratsagat-hosszu-katinkaval.htmlMTI/Illyés Tibor120 milliónyi értékkel érkeztek a boltnyitóra Schobertékhttp://www.life.hu/sztarok/20180609-120-millionyi-ertekkel-erkeztek-a-boltnyitora-schobert-norbiek.htmlCsütörtökön Schobert Norbiék megnyitották új üzletüket a budapesti Móricz Zsigmond körtéren. A Bors megnézte, mit viseltek a családtagok és mivel érkeztek, és kiszámolták, mi, mennyibe kerülhetett. TV + Sztárok--Csernus Imre megmutatta igazi arcáthttp://www.life.hu/sztarok/20180606-csernus-imre-megmutatta-igazi-arcat-interju.htmlDr. Csernus Imre most nem másokról, hanem saját magáról írt egy könyvet, amelyben kendőzetlenül és tabuk nélkül kitér arra is, neki "milyen hangok szólnak a fejében", valamint megismerhetővé tette igazi arcát. A Life.hu a jelenlegi életéről kérdezte a híres pszichiátert. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.