A jeges Dunából mentettek ki egy asszonyt Győrben

Forrás: Zirig Árpád -
jeges Duna hideg rendőrség mentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A győri rendőrséget csütörtökön azzal értesítették, hogy egy nő beleesett a jéghideg Dunába. A rendőrök a helyszínre siettek és megmentették a bajba jutottat.

A Dunába esett egy nő Győrben csütörtökön, a Kottuh és a Jedlik híd között. A Police.hu szerint a járőrök rövid időn belül a helyszínre érkeztek, ahol a folyóban szinte teljesen elmerült asszonyt egy stégbe kapaszkodva találták meg.

A jéghideg vízben várta a megmentőket a nő (Képünk illusztráció) Forrás: Zirig Árpád

A bejelentő nem tudott segíteni a bajba jutottnak, mivel a part ezen a szakaszon náddal és csúszós kövekkel borított volt. Farkas Péter rendőr őrmester és Pozsgai Dolóresz próbaidős rendőr őrmester a vízből, míg harmadik társuk, Pénzes Katalin rendőr törzszászlós a partról segített a nő mentésében. Az átfagyott asszonyt a mentők a helyszínen ellátták, és a kihűlés veszélyére tekintettel kórházba szállították.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.