Betört a szomszédba: letartóztatták a Cannibal Corpse zenészét

Forrás: Thinkstock -
betörés rendőrség együttes letartóztatás zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Letartóztatták a rendőrök a Cannibal Corpse nevű banda egyik zenészét, Patrick O'Briant, miután betört a szomszédja házába.

A Cannibal Corpse zenésze, az 53 esztendős Patrick O'Brian eddig tisztázatlan okból betört a szomszédjához. A házban ketten tartózkodtak és azonnal hívták a rendőrséget.

A sztár egy késsel rátámadt az egyik kiérkező rendőrre és végül sokkolóval sikerült ártalmatlanítani. A férfit ezután letartóztatták, betörés és hatósági személlyel szemben, fegyverrel elkövetett súlyos testi sértés vádjával indult eljárás ellene.

A történet egyébként csak még zavarosabbá vált azután, hogy kiderült, az eset előtt riasztották a tűzoltókat O'Brian házához, ahol tűz ütött ki. A helyszínen katonai célokra használatos lángszórót találtak – számolt be róla az ABC.

A kép csak illusztráció Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.