Itt az új netes kihívás: a gyerekekre a legveszélyesebb

Forrás: Shutterstock -
keresés kihívás gyerekek eltűnés szülők internetes kihívás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az internetes kihívások korát éljük, ám ezek nem mindig biztonságosak. Most egy újabb őrület hódítja meg az USA-t, amely különösen a gyerekekre veszélyes. 

Villámcsapásként érheti a szülőket, amikor nem tudják, hol van a gyermekük. A telefonhívásokra nem reagál, hollétét nem ismerik, ilyenkor minden szálat megmozgatnak, hogy megtalálják.

Éppen erre a szörnyű érzésre alapszik az új internetes kihívás, mely rohamosan terjed az USA-ban. Az úgynevezett 48 órás kihívás lényege ugyanis az, hogy a gyerekek két napra eltűnnek otthonról anélkül, hogy bármilyen életjelet adnának magukról. Az mondhatja magát győztesnek, akit minél többen keresnek a közösségi felületeken és egyéb fórumokon – írja a Bors. Ezzel a kihívással a szülők rémálma válik valóra. Csakúgy, mint az, amikor autók elé feküdtek a szintén netes kihívást teljesítő fiatalok.

A szülők rémálma az új internetes őrület Forrás: Shutterstock

Időjárás: komoly fagyok érkeznek hétvégérehttp://www.life.hu/news/20190220-idojaras-komoly-fagyok-erkeznek-hetvegere.htmlHa már azt hitted, végleg elpakolhatod a télikabátodat, van egy rossz hírünk: hétvégére visszatér a tél. NewsOrigoMagda Marinko nem bánta meg a gyilkosságokathttp://www.life.hu/news/20190220-magda-marinko-nem-banta-meg-a-gyilkossagokat.htmlMagda Marinko nem tanúsított megbánást, így a sorozatgyilkos feltételes szabadlábra bocsátását nem engedélyezték. NewsOrigoEzt történt, miután valaki két szőlőszemet tett a mikróba – videóhttp://www.life.hu/news/20190219-ezt-tortent-miutan-valaki-ket-szoloszemet-tett-a-mikroba.htmlA mikrohullámú sütőbe tett szőlőszemek szinte azonnal lángra kapnak. A különleges jelenségnek van tudományos magyarázata. NewsOrigoTöbb mint másfél millióért kelt el egy kitömött bálnapéniszhttp://www.life.hu/news/20190219-tobb-mint-masfel-millioert-kelt-el-egy-kitomott-balnapenisz.htmlIgazán egyedi tárgyat bocsátottak áruba a brit Sworders aukciósháznál: egy 167 centiméteres bálnapéniszt árvereztek el. NewsOrigoMunkagép tépte szét egy férfi testét Romániában (18+)http://www.life.hu/news/20190219-munkagep-tepte-szet-a-ferfi-testet-romaniaban.htmlBorzalmas munkabalesetben vesztette életét egy férfi Romániában. NewsOrigoA telihold beárnyékolhatja a tízmilliószoros napothttp://www.life.hu/news/20190219-a-telihold-bearnyekolhatja-a-tizmillioszoros-napot.htmlMa minden tízmilliószoros erővel hat, de a telihold beárnyékolhatja a jó energiákat. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.