Magda Marinko nem bánta meg a gyilkosságokat

Forrás: Origo -
gyilkosság megbánás Magda Marinko
Magda Marinko nem tanúsított megbánást, így a sorozatgyilkos feltételes szabadlábra bocsátását nem engedélyezték. 

Magda Marinkót egy orosházi nő megöléséért és egy hármasgyilkosságért ítélték életfogytig tartó szabadságvesztésre, a feltételes szabadlábra helyezésének lehetőségét pedig elutasították. Ahogy azt a Life.hu is megírta, a döntés meghozatala előtt sok mindent megvizsgáltak, de a bűncselekmény jellegét és Magda Marinko magatartását figyelembe véve nem engedélyezték a gyilkos feltételes szabadlábra bocsátását.

A férfi ráadásul semmiféle megbánást nem tanúsított.

Magda Marinko még egy jó ideig nem szabadul a börtönből Forrás: tenyek.hu

Ezzel együtt a kirendelt ügyvédje megpróbált minél több érvet felhozni a védence mellett. „

A személyzettel tisztelettudó és együttműködő magatartást tanúsít.

Borsnak

Ezt történt, miután valaki két szőlőszemet tett a mikróba – videóhttp://www.life.hu/news/20190219-ezt-tortent-miutan-valaki-ket-szoloszemet-tett-a-mikroba.htmlA mikrohullámú sütőbe tett szőlőszemek szinte azonnal lángra kapnak. A különleges jelenségnek van tudományos magyarázata. NewsOrigoTöbb mint másfél millióért kelt el egy kitömött bálnapéniszhttp://www.life.hu/news/20190219-tobb-mint-masfel-millioert-kelt-el-egy-kitomott-balnapenisz.htmlIgazán egyedi tárgyat bocsátottak áruba a brit Sworders aukciósháznál: egy 167 centiméteres bálnapéniszt árvereztek el. NewsOrigoMunkagép tépte szét egy férfi testét Romániában (18+)http://www.life.hu/news/20190219-munkagep-tepte-szet-a-ferfi-testet-romaniaban.htmlBorzalmas munkabalesetben vesztette életét egy férfi Romániában. NewsOrigoA telihold beárnyékolhatja a tízmilliószoros napothttp://www.life.hu/news/20190219-a-telihold-bearnyekolhatja-a-tizmillioszoros-napot.htmlMa minden tízmilliószoros erővel hat, de a telihold beárnyékolhatja a jó energiákat. NewsThinkstockRendőrt hívtak a Corvin mozihoz, egy ember megsérülthttp://www.life.hu/news/20190219-rendort-hivtak-a-corvin-mozihoz-egy-ember-megserult.htmlVerekedés volt a Corvin mozinál, egy ember a kórházban, egy a rácsok mögött kötött ki. News--Újabb keresés indul az öt évvel ezelőtt eltűnt maláj gép megtalálásárahttp://www.life.hu/news/20190219-ujabb-kereses-indul-az-5-evvel-ezelott-eltunt-malaj-gep-megtalalasara.htmlA mai napig nem találták meg az öt évvel ezelőtt eltűnt maláj utasszállító gépet. Most új, minden eddiginél nagyobb keresőexpedíciót terveznek indítani. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.