5 milliót nyert egy játékos a Legyen Ön is milliomos!-ban

nyeremény milliók Gundel Takács Gábor utazás Legyen Ön is Milliomos!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szép összeget, 5 millió forintot vihetett haza egy játékos a Legyen Ön is milliomos! című műsorból. Azt is elárulta, mire költi a nyereményét. 

A 49 éves dr. Páczelt László a 10 milliós kérdésnél megállt, így 5 millió forintot vihetett haza a Legyen Ön is milliomos! című játékból. A férfi a Blikknek azt is elárulta, mire költi a nyereményét.

„Gundel Takács Gáborral remek volt a játék, a gesztusaiból árad a segítőkészség, ha ezt figyeli a játékos, tudja inspirálni. Elégedett vagyok a teljesítményemmel, a pénzt pedig egy bulira fogom költeni, illetve elutazunk majd a családdal” – mesélte a játékos, aki szerint Gundel Takács Gábor rendkívül segítőkész játékvezető.

Időjárás: drasztikus lehűlés jön hideg széllel és hózáporralhttp://www.life.hu/news/20190221-idojaras-drasztikus-lehules-jon-hideg-szellel-es-hozaporral.htmlSajnos hiába volt egy-két napig kellemes, tavaszias idő, még nincs vége a télnek. Drasztikus lehűlés jön. News--Tűzvész pusztít Banglades fővárosában, sok a halott http://www.life.hu/news/20190221-tuzvesz-pusztit-banglades-fovarosaban-sok-a-halott.htmlLegfrissebb értesülések szerint legalább 69 ember életét követelte csütörtökre virradóra a Banglades fővárosában, Dakkában pusztító tűzvész. Korábban 56 halottról lehetett tudni. A halottak mellett mintegy ötvenen megsérültek. NewsOrigoEgy műholdas felvételen úgy tűnik, mintha ufó parkolna a Holdonhttp://www.life.hu/news/20190220-egy-muholdas-felvetelen-ugy-tunik-mintha-ufo-parkolna-a-holdon.htmlAz összeesküvés-elméletek rajongói szerint a Hold két krátere között nem kőhalom látható, ahogy azt elsőre gondolnánk, hanem egy ufó parkolta le ott a járművét. News--Japánban az emberek helyett robotok beszélgetnek a randikonhttp://www.life.hu/news/20190220-japanban-az-emberek-helyett-robotok-beszelgetnek-a-randikon.htmlA legújabb randizási őrület teljesen kiiktatja a személyes kommunikációt: az emberek helyett robotok beszélgetnek. NewsOrigoIdőjárás: komoly fagyok érkeznek hétvégérehttp://www.life.hu/news/20190220-idojaras-komoly-fagyok-erkeznek-hetvegere.htmlHa már azt hitted, végleg elpakolhatod a télikabátodat, van egy rossz hírünk: hétvégére visszatér a tél. NewsOrigoMagda Marinko nem bánta meg a gyilkosságokathttp://www.life.hu/news/20190220-magda-marinko-nem-banta-meg-a-gyilkossagokat.htmlMagda Marinko nem tanúsított megbánást, így a sorozatgyilkos feltételes szabadlábra bocsátását nem engedélyezték. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.