Egy műholdas felvételen úgy tűnik, mintha ufó parkolna a Holdon

Forrás: Shutterstock -
ufó műhold földönkívüli parkolás
Az összeesküvés-elméletek rajongói szerint a Hold két krátere között nem kőhalom látható, ahogy azt elsőre gondolnánk, hanem egy ufó parkolta le ott a járművét.

A Hold két krátere, a Von Kármán és a Davvison között a Lunar Reconnaissance Orbiter felvételein valami furcsa dolgot láthatunk.

Az összeesküvés-elméletek és az ufóhívők szerint ez egy formabontó kép, ugyanis valószínűleg földönkívüliek járműve vehető ki a fotón. A Napiufo cikke szerint azt is gondolhatnánk, hogy egy kőhalommal van dolgunk, ám a szakértők szerint túlságosan is szabályos alakzatokból áll ahhoz, hogy az legyen. Úgy vélik, egy ufó parkolt ott épp.

Időjárás: komoly fagyok érkeznek hétvégérehttp://www.life.hu/news/20190220-idojaras-komoly-fagyok-erkeznek-hetvegere.htmlHa már azt hitted, végleg elpakolhatod a télikabátodat, van egy rossz hírünk: hétvégére visszatér a tél. NewsOrigoMagda Marinko nem bánta meg a gyilkosságokathttp://www.life.hu/news/20190220-magda-marinko-nem-banta-meg-a-gyilkossagokat.htmlMagda Marinko nem tanúsított megbánást, így a sorozatgyilkos feltételes szabadlábra bocsátását nem engedélyezték. NewsOrigoEzt történt, miután valaki két szőlőszemet tett a mikróba – videóhttp://www.life.hu/news/20190219-ezt-tortent-miutan-valaki-ket-szoloszemet-tett-a-mikroba.htmlA mikrohullámú sütőbe tett szőlőszemek szinte azonnal lángra kapnak. A különleges jelenségnek van tudományos magyarázata. NewsOrigoTöbb mint másfél millióért kelt el egy kitömött bálnapéniszhttp://www.life.hu/news/20190219-tobb-mint-masfel-millioert-kelt-el-egy-kitomott-balnapenisz.htmlIgazán egyedi tárgyat bocsátottak áruba a brit Sworders aukciósháznál: egy 167 centiméteres bálnapéniszt árvereztek el. NewsOrigoMunkagép tépte szét egy férfi testét Romániában (18+)http://www.life.hu/news/20190219-munkagep-tepte-szet-a-ferfi-testet-romaniaban.htmlBorzalmas munkabalesetben vesztette életét egy férfi Romániában. NewsOrigoA telihold beárnyékolhatja a tízmilliószoros napothttp://www.life.hu/news/20190219-a-telihold-bearnyekolhatja-a-tizmillioszoros-napot.htmlMa minden tízmilliószoros erővel hat, de a telihold beárnyékolhatja a jó energiákat. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.