Sokan védik Mihályt, a disznójával fajtalankodó férfit

disznó szex rendőrség állatvédelem fajtalankodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy videofelvétel szerint a malacával fajtalankodott egy dunaharaszti férfi, Mihály. Az állatvédők elvitték az állatait, a rendőrség nem emelt vádat. Sokan a védelmükbe vették a férfit. 

Bűncselekmény hiányában nem indított eljárást a rendőrség a dunaharaszti Mihály ellen, aki egy videón látszólag saját malacával, Pötyivel fajtalankodik. A Bors szerint a videón pontosan az látszik, ahogyan a férfi közösülni próbál az állattal.

A lap úgy tudja, hogy a 75 éves férfi esetében nem találták bizonyíthatónak az állatkínzást. „A törvény szerint akkor indulhat ezen a jogcímen eljárás, ha egy gerinces állat életét vagy testi épségét veszélyezteti valaki. Nem láttam a felvételt, de ilyen vélhetően nem történt, így bűncselekmény hiányában megszüntették az eljárást. Más kérdés, hogy ez egy teljesen abnormális dolog, az állatvédők teszik is a dolgukat” – mondta a Borsnak Kamarás Péter ügyvéd.

Mihály a malacával fajtalankodott – Képünk illusztráció Forrás: MTI/Balázs Attila

A dolog pikantériája az is, hogy többen támadták a Dunaharaszti Állatvédők Alapítványt, amiért elvitték Mihály állatait. Horváth Áron, az alapítvány társalapítója elmondta, hogy a nyugdíjas férfi alkalmatlan az állattartásra, el is tiltották tőle. „Pötyi malacot az állatorvos megvizsgálta, és megállapította, hogy szexuálisan inzultálták, maradandó károsodást azonban nem szenvedett” – fejtette ki Horváth Áron.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.