Madeleine McCann egy feltételezett gyilkosát hazugságvizsgálatnak vetnék alá

Forrás: Getty Images -
hazugságvizsgáló gyilkosság gyilkos eltűnés Portugália Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hazugságvizsgálat legnagyobb szaktekintélyének tartott Don Cargill megvizsgálna egy Martin Ney nevű férfit, akire már háromszor sikerült gyermekgyilkosságot rábizonyítani. Engedélyt kér a rendőrségtől, hogy kérdéseket tegyen fel neki Madeleine McCann eltűnésének ügyében. 

A hároméves Madeleine McCann eltűnése évek óta lázban tartja a világot. A rendőrség még mindig nyomoz, újabb és újabb pénzösszegeket különítenek el az eljárás költségeire. Ám a Portugáliában nyoma veszett kislánynak még mindig nincs meg az elrablója.

Most egy újabb gyanúsított került képbe. A német állampolgárságú Martin Neyt már három ízben találták bűnösnek gyermekgyilkosságban, és 40-szer követett el szexuális bűncselekményt – írja a Daily Star.

Madeleine McCannt még mindig hazavárják szülei Forrás: Getty Images

Most a hazugságvizsgálat legnagyobb szaktekintélyének tartott Don Cargill engedélyt kér a rendőrségtől, hogy megvizsgálhassa a férfit. Szerinte ugyanis köze lehet Madeleine McCann eltűnéséhez is. A rendőrség szerint azonban a férfi csupán a kisfiúk után mutatott érdeklődést.

Cargill mégis szeretné megvizsgálni a férfit a poligráfos technikával, amely szerinte 90–95 százalékos bizonyosságot adhat. Úgy tudni, hogy Ney elismerte, járt már Portugáliában, de elmondása szerint az évekkel Madeleine eltűnése előtt volt, és semmi köze a kislányhoz.

Obszcén autómatrica miatt tartóztattak le egy férfit Floridábanhttp://www.life.hu/news/20190511-obszcen-automatrica-miatt-tartoztattak-le-egy-ferfit-floridaban.htmlPoénosnak szánt matricát ragasztott autójára egy Dillon Shane Webb nevű férfi. A matrica egy obszcénnek számító szót is tartalmazott. Nem akarta eltávolítani, ezért letartóztatták. News--A hétvégén is változékony lesz az időjáráshttp://www.life.hu/news/20190511-a-hetvegen-is-valtozekony-lesz-az-idojaras.htmlNapsütésre, szélre, többször esőre is készülni kell. A maximumok többfelé alakulnak 20 fok felett, de vasárnap helyenként csak 11 fokig melegszik a levegő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos előrejelzéséből.NewsFotó: Polyák Attila - Origo37 év korkülönbséggel szeretett egymásba Eileen és Juliahttp://www.life.hu/news/20190510-37-ev-korkulonbseggel-szeretett-egymasba-eileen-es-julia.htmlJulia Zelg és Eileen De Freest szerelme különösnek mondható. A leszbikus pár két tagja között 37 év korkülönbség van. Sokan első ránézésre azt hiszik, hogy Eileen Julia édesanyja. News--Kukacot talált a gyrosában egy vásárló – levideóztahttp://www.life.hu/news/20190510-kukacokat-talalt-a-gyrosaban-egy-vasarlo-levideozta.htmlVideót készített egy vásárló a gyrosáról, amelybe nem kért hozzávaló is került: kukacot talált benne. NewsOrigoTömegverekedésnél kapták el a rendőrök Meghan hercegné rokonáthttp://www.life.hu/news/20190509-tomegverekedesnel-kaptak-el-a-rendorok-meghan-hercegne-rokonat.html15-20 fő vett részt abban a tömegverekedésben, Oregon államban, amelyben Meghan hercegné féltestvérének fiát, Tyler Dooleyt is elkapták a rendőrök. News--Május 10. az európai túlfogyasztás napja: a föld innentől már csak "hitelezi" az erőforrásokathttp://www.life.hu/news/20190509-majus-10-az-europai-tulfogyasztas-napja-a-fold-innentol-mar-csak-hitelezi-az-eroforrasokat.htmlHa mindenki úgy élne, mint az európaiak, a föld éves tartalékai már május 10-én kimerülnének. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.