Beszorult egy öltözőszekrénybe az édesanya, pedig csak viccelni akart

édesanya szenvedés poén öltözőszekrény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermekét akarta utánozni egy édesanya, aki bemászott egy öltözőszekrénybe. Úgy látta, könnyedén ki tud majd jönni, ám nem így lett. 

Jó viccnek gondolta Demi Lambe, hogy gyermekét utánozva bemásszon egy uszodai öltözőszekrénybe. Másoknak bizonyára valóban vicces volt a történet, ám neki nem lett az. Legalább fél órába telt, mire kiszedték a kis szekrényből. Bemászni könnyen be tudott, kijönni azonban már nem.

Segítségére lehetett volna a barátnője is, ám ő inkább előkapta a telefonját, és felvette az egész tortúrát, majd ezt feltette a Facebookra – írja a Bors. Mondjuk, a videót elnézve az is kérdés, hogyan mászott be, de arról nem készült felvétel.

Fehér oroszlán született a Szegedi Vadasparkbanhttp://www.life.hu/news/20190524-feher-oroszlan-szuletett-a-szegedi-vadasparkban.htmlVilágos, szinte fehér oroszlán született a Szegedi Vadasparkban, a ritka színváltozathoz tartozó kölyök gondozóitól a Szonja nevet kapta.News--Egymilliárdot kapott kártérítésként a kéztörésére a magyar férfihttp://www.life.hu/news/20190524-egymilliardot-kapott-karteriteskent-keztoresere-a-magyar-ferfi.htmlCsaknem egymilliárd forintot kapott kártérítésként a sztárügyvédei révén egy magyar férfi Amerikában, aki egy építkezésen zuhant le úgy, hogy eltört a keze. NewsOrigoTovábbra is börtönben marad VV Fanni feltételezett gyilkosahttp://www.life.hu/news/20190523-tovabbra-is-bortonben-marad-vv-novozanszky-fanni-feltetelezett-gyilkosa.htmlTovábbi két hónapig biztosan rácsok mögött marad VV Fanni feltételezett gyilkosa, B. László. A nyomozási bíró csütörtöki döntése alapján még mindig fennáll a szökés és az elrejtőzés veszélye. NewsOrigoMélybe vetette magát a hídról egy tinédzser Pozsonybanhttp://www.life.hu/news/20190523-melybe-vetette-magat-a-hidrol-egy-tinedzser-pozsonyban.htmlA mélybe vetette magát egy 17 éves lány Pozsonyban. News--Időjárás: a hétvégén több napsütés, kevesebb eső várhatóhttp://www.life.hu/news/20190523-idojaras-a-hetvegen-tobb-napsutes-kevesebb-eso-varhato.htmlAz esős hétköznapok után a hétvége némi napsütéssel kecsegtet. A kirándulóidőt csak néhol szakíthatja meg zápor, zivatar. NewsOrigoA lánybúcsún történtek után dobta a menyasszonyát a férfihttp://www.life.hu/news/20190522-a-lanybucsun-tortentek-utan-dobta-menyasszonyat-a-ferfi.htmlEgy férfi azután szakított a menyasszonyával, hogy a nő a lánybúcsúján figyelmetlenségből csaknem megölte a kutyáját. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.