Interjút adott a börtönben Szita Bence egyik gyilkosa, K. József

Fotó: Magócsi Márton - Origo -
interjú gyilkos börtön életfogytiglani büntetés Szita Bence vádlott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szita Bence egyik gyilkosa, K. József interjút adott a börtönben. Azt mondja, nincsenek rémálmai.

Nevelőapja élettársa 2012 októberében csalta el a háztól a 11 éves Szita Bencét, és két társával együtt megkínozta és élve elásta a fiút. Az egyik gyilkos, B. József június elején a börtönben meghalt, a másik tettes, K. József pedig jelenleg életfogytiglani büntetését tölti, és interjút adott a Borsnak.

A férfi elmondta, továbbra is ártatlannak vallja magát, nincsenek rémálmai, és utoljára négy évvel ezelőtt beszélt a családjával. Az utóbbi időben leginkább csak heverészik a börtönben.

Korábban dolgoztam, mappákat fűztem, de abbahagytam, mert kifogásolták a munkám. Valójában egész nap heverek, félálomban vagyok, mert nagyon nehezen alszom, azt is csak gyógyszerekkel. Most beadtuk a kérelmet arra, hogy gimnáziumba járhassak. A tanulás mindig érdekelt, szeretem a kihívásokat."

Szita Bence gyilkosai életfogytiglanit kaptak Fotó: Magócsi Márton - Origo
Holttan találták meg a férfit, aki elmerült a Balatonbanhttp://www.life.hu/news/20190701-holttan-talaltak-meg-a-ferfit-aki-elmerult-a-balatonban.htmlHolttan találták meg azt a férfit, aki vasárnap délután merült el a Balatonban. News--Időjárás: forróság után érkezik a hidegfronthttp://www.life.hu/news/20190701-idojaras-forrosag-utan-erkezik-a-hidegfront.htmlMíg a hét első munkanapján forróság lesz, keddre érkezik a felfrissítő hidegfront. NewsOrigoDirekt elvesztett pénztárcákkal tesztelték az emberek becsületességéthttp://www.life.hu/news/20190627-direkt-elvesztett-penztarcakkal-teszteltek-az-emberek-becsuletessaget.htmlEgy kísérlet során azt vizsgálták, hogy a közintézményekben leadott, „elvesztett” pénztárcákat milyen arányban juttatják vissza jogos tulajdonosának. Az eredmény meglepte a kutatókat. News--A szelfizés ötször annyi halálos áldozatot szed, mint a cápatámadáshttp://www.life.hu/news/20190630-a-szelfizes-otszor-annyi-halalos-aldozatot-szed-mint-a-capatamadas.htmlÖtször annyi halálos áldozatot szed a világon tíz éve elterjedt szelfizés, mint a cápatámadás, és évente egyre többen halnak meg, amikor okostelefonjukkal önmagukról készítenek felvételeket egy indiai kutatás szerint. News--A szakmai zsűri kiválasztotta a világ legcsúnyább kutyájáthttp://www.life.hu/news/20190624-a-szakmai-zsuri-kivalasztotta-a-vilag-legcsunyabb-kutyajat.htmlMinden évben megjutalmazzák nemcsak a legszebb, de a legcsúnyább kutyákat is. Idén utóbbi cím birtokosa Scamp a Tramp, azaz Scamp, a csavargó lett. News--Elvették a MOM Sportközpontnál elhunyt kislány anyjától a másik két gyermekéthttp://www.life.hu/news/20190629-elvettek-a-mom-sportkozpontnal-elhunyt-kislany-anyjatol-a-masik-ket-gyermeket.htmlA MOM Sportközpontnál elhunyt kislány édesanyja a másik két gyermekét is elvesztette: elvette tőle a gyámügy. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.