A szakmai zsűri kiválasztotta a világ legcsúnyább kutyáját

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Justin Sullivan -
kutya állat nyeremény csúnya Scamp a Tramp verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden évben megjutalmazzák nemcsak a legszebb, de a legcsúnyább kutyákat is. Idén utóbbi cím birtokosa Scamp a Tramp, azaz Scamp, a csavargó lett. 

Fajtája meghatározhatatlan, fogai nincsenek, lábai meglehetősen rövidek, szőre szinte rasztás – mindez jellemzi a Scamp a Tramp, azaz Scamp, a csavargó nevű kutyát, aki idén elnyerte a világ legcsúnyább kutyájának járó címet.

Yvonne Morones kezében tartja kis kedvencét Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Justin Sullivan

A díjjal együtt magáénak tudhat 1500 dollárt is. Scampet Yvonne Morones fogadta örökbe egy olyan alkalmazás segítségével, amely hasonlít a Tinderhez, de ezen otthontalan állatokat lehet keresni – írja a The New York Times.

Scamp the Tramp boldogan vette át a díjat Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Justin Sullivan

Scamp egyébként nem tölti tétlenül a napjait, számos feladata van, például terápiás kutyaként dolgozik, ahol kisiskolásoknak segít az olvasás tanulásában. Tavaly a második helyezést szerezte meg a versenyen, idén azonban a csúcsra tört.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.