Hírességek, akik beszálltak a szállodabizniszbe

hotel luxus Richard Gere Robert De Niro sztárok Clint Eastwood Donald Trump Leonardo DiCaprio Elizabeth Hurley lakás szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idegenforgalom mint bevételi forrás számos hírességet megihletett már, pedig sokukról az emberek többsége nem is sejti, hogy hobbi gyanánt luxusszállodákat is üzemeltetnek. De nem is szükséges a földi halandók orrára kötni, hiszen célközönségük, a felső tízezer pontosan tudja, melyik hotelnek ki a birtokosa.

Donald Trump

Donald Trump Forrás: AFP

Az amerikai üzletember - aki mostanában, mint lehetséges amerikai elnökjelölt borzolja a kedélyeket - az apjától örökölte az ingatlanszakma szeretetét, s tanulta meg az üzleti élet megkívánta aprólékosságot és kitartást. Trumpnak a világ több nagyvárosában is vannak szállodái, a többi között Chicagoban, New Yorkban, Torontoban és Panamában.

Trump International Hotel & Tower Chicago Forrás: trumphotelcollection.com/Brian Kuhlmann

Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley Forrás: AFP

A színésznő egy nagyon elegáns butikhotel, a London szívében található No. 11 Cadogan Gardens boldog tulajdonosa. A szállodának 54 szobája van, és egy karnyújtásnyira van a Hyde Parktól és a Harrodstól.

No. 11 Cadogan Gardens Forrás: no11cadogangardens.com/nicksmithphotography.com

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio Forrás: AFP

Az Oscar-díjas színész a Belize partjainál található Blackadore Caye elnevezésű magánszigetén a Four Seasons-szal összefogva egy környezetbarát ökohotel fejlesztésébe kezdett.

Clint Eastwood

Clint Eastwood Forrás: AFP

Kevesen tudják róla, de a konzervatív nézeteket valló filmsztár a nyolcvanas évek elején a politikába is belekóstolt egy rövid időre, anno megválasztották lakóhelye Carmel városka polgármesterének. Ebben az időben történt, hogy település mellett kinézett ki magának egy 1800-as években épült farmot, amit megmentett a lerombolástól és szállodává újítattott fel. A szálló a Mission Ranch Hotel nevet kapta.

Mission Ranch Hotel Forrás: missionranchcarmel.com

Richard Gere

Richard Gere Forrás: AFP

A színész 2007-ben vásárolta egy 1860-es években épült történelmi házat Westchesterben, ammelyből aztán New York állam egyik legszebb hoteljét alakították ki. Bedford Post Inn nevű szállóban egyébként maga a színész is sok időt tölt, a vendégek legnagyobb örömére.

Bedford Post Inn Forrás: bedfordpostinn.com/Quentin Bacon

Robert De Niro

Robert De Niro Forrás: AFP

New Yorkban, a Tribeca városrészben található Robert De Niro The Greenwich Hotel nevezetű száálója, amely kizárólag drága, egyedi luxusholmikkal van berendezve. A szobaárak 400 dollár felett kezdődnek, és a színész munkatársai, azaz a hollywoodi hírességek kifejezetten szeretnek itt megszállni.

The Greenwich Hotel Forrás: thegreenwichhotel.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.