enteriőr Karib-tenger a hónap színe szín hónap színe lakberendezés Kék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csempéssz a szürke hétköznapokba egy kis romantikus, vérpezsdítő karibi hangulatot: mutatjuk, hogyan használd július hónap színét otthonodban. 

Egyértelmű, hogy július hónapban a tengerparti hangulaté a főszerep, ha pedig a vakáció mediterrán életérzését otthonodban is át szeretnéd élni, akkor mindenképpen érdemes egy kis karibi kéket használnod a lakberendezésben.

Forrás: Dreamstime

A kék színnek nyugtató, inspiráló hatása van, szokták mondani, hogy a gondolkodás és a koncentráció színe. A világosabb árnyalatai egyrészt tértágító hatásúak, másrészt hideg fényt sugároznak, ezért a meleg helyiségekben hűsítően hathatnak. A kék sötétebb tónusai ezzel szemben inkább meghitt, otthonos jelleget adnak a lakásnak.

Tipp

Ha vidám nyári hangulatot szeretnél otthonodban teremteni, kombináld a karibi kéket június hónap színével, az izgalmas ananászsárgával.

Ha a kéket fehérrel kombinálod, igazi tengerparti, mediterrán hangulatot érhetsz el, rózsaszínnel párosítva modern hatást kelt, sárgával vidám, zölddel pedig harmonikus kombinációt hozhatsz létre.

Forrás: Dreamstime

A karibi kék, azaz a kék szín élénkebb, zöldesebb tónusa a Karib-tenger hangulatát idézi – használhatod bátran otthonod falainak színeként, de kiegészítőkön is remekül mutat.

Kedvet kaptál a karibi hangulathoz? Nézd végig a képeinket és inspirálódj!

/1607/A_h_n20167420336

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.