Lélegzetelállító fotók lepusztult kastélyokról

elhagyatott pusztulás elhagyott épületek elhagyott helyek épület
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mirna Pavlovic fotós az elhagyott, lepusztult épületek nagy rajongója, nem meglepő hát, hogy egyik legújabb projektjét teljes mértékben ezeknek a káprázatos építményeknek szentelte. Pavlovic körbejárta Európát és megörökítette a kontinens különböző országainak magára hagyott, enyészet szélén álló kastélyait.

Projektjének – amelyben a második világháború alatt elhagyatottá váló villák, kastélyok, paloták pusztulását örökítette meg – a latin „Dulcis Domus” azaz „Édes otthon” címet adta. A legtöbb fotót eddig Olaszországban és Belgiumban készítette, ám a projektnek még koránt sincs vége, Pavlovic folyamatosan járja Európát újabb és újabb elhagyott épület után kutatva.

Az alábbiakban kiválogattuk a kedvenc képeinket projektjéből.

/1609/L_leg201698115648

Titkok és érdekességek a Fehér Házbólhttp://www.life.hu/otthon/20160902-erdekessegek-a-feher-hazrol.htmlNemcsak az Egyesült Államokat, hanem az egész világot lázban tartja a közelgő elnökválasztás. Vajon Hillary Clinton vagy Donald Trump költözhet majd be családjával a Fehér Házba? Nos, néhány hónapot még várnunk kell a válaszra, addig is elhoztunk néhány érdekességet a mindenkori amerikai elnök lakóhelyéről. Otthon--Emlékezetes filmek még emlékezetesebb otthonai http://www.life.hu/otthon/20160902-a-legszebb-filmes-hazak.htmlTudjuk jól, hogy egy filmben mindenki a főszereplők mozdulatait lesi, pedig néha bizony megérné kicsit a környezetre, a díszletre is figyelni. Megesik ugyanis, hogy a legkarakteresebb szerep nem egy színésznek, hanem egy díszletnek, azaz egy épületnek jut. OtthonOrigoKezdődjék a celebvadászat – Íme, a hollywoodi világsztárok pontos címeihttp://www.life.hu/otthon/20160831-itt-laknak-a-hiressegek-kozkedvelt-amerikai-kornyekek.htmlMinden álmod, hogy igazi hollywoodi nagyágyúkkal találkozz, és éppen amerikai vakációdat tervezgeted? Akkor ez a cikk most neked szól! Meg persze azoknak, akik érdeklődnek a téma iránt... Az alábbiakban azokat a pontos címeket gyűjtöttük össze, ahol gyakorlatilag garantált, hogy összefuss egy világsztárral. Celebvadászatra felkészülni! Otthon--Te még fizetsz az áramért? Aknázd ki az alternatív lehetőségeket!http://www.life.hu/otthon/20160714-te-meg-fizetsz-az-aramert-altalanossagban-milyen-alternativ-lehetosegek-vannak.htmlA villanyszámlád évről évre csak nő, miközben a nap ingyen sütkérezik - miért ne használnád ki energiától fénylő sugarait? A megújuló energiaforrások egyik legfontosabb jelentősége, hogy használatuk nem rombolja a környezetet, ugyanakkor nem is fogják vissza az emberiség fejlődési lehetőségeit. A következőkben összegyűjtöttük azokat az alternatív lehetőségeket, amelyekkel a villanyszámládat majdhogynem lenullázhatod. OtthonOrigoTitkok és érdekességek a Fehér Házbólhttp://www.life.hu/otthon/20160902-erdekessegek-a-feher-hazrol.htmlNemcsak az Egyesült Államokat, hanem az egész világot lázban tartja a közelgő elnökválasztás. Vajon Hillary Clinton vagy Donald Trump költözhet majd be családjával a Fehér Házba? Nos, néhány hónapot még várnunk kell a válaszra, addig is elhoztunk néhány érdekességet a mindenkori amerikai elnök lakóhelyéről. Otthon--Íme, az Egyesült Államok legdrágább otthona http://www.life.hu/otthon/20160819-ime-amerika-jelenlegi-legdragabb-otthona.htmlA Gemini névre hallgató, hat és fél hektáros birtokon elterülő, 33 szobás floridai álomotthon jelenleg az Egyesült Államok legdrágább lakóingatlana. 195 millió dollárért, azaz nem kevesebb mint 55 milliárd forintért keresi új gazdáját. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.