Lesz min osztozkodni – Íme, a luxusingatlanok, amelyeket Brangelináék az évek során felhalmoztak

Brad Pitt luxus válás ingatlan otthon család Angelina Jolie Brangelina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emberek millióit lepte meg múlt héten a nagy hír, miszerint egy újabb tökéletesnek tűnő sztárházasság fuccsolt be. Brangelináék a jelek szerint igen csúnya válásnak néznek elébe – a következőkben azonban nem az állítólagos megcsalásról vagy gyerekverésről lesz szó. Szétnéztünk inkább a páros házai táján, és számba vettük azt a kiterjedt ingatlanportfóliót, amelyen valószínűleg osztozniuk kell majd. 

Los Angeles

A család legfőbb bázisa mindig is Kaliforniában, azon belül is Los Felizben volt, ahol egy amerikai Craftsman stílusú otthonban éltek. A házat még Brad vásárolta 1994-ben. Aztán, ahogy szépen lassan bővült a család, a fél tucat gyerek mellé nagyobb terekre lett szükségük, ezért hát – a szóbeszéd szerint – a környéken több további ingatlant is megvásároltak.

Forrás: Northfoto

Chateau Miraval

Ingatlanjaik közül a legfontosabb számukra valószínűleg az a hatalmas francia birtok, ahol 2014 augusztusában kimondták egymásnak a boldogító igent. A dél-franciaországi birtokot 60 millió dollárért vásárolták még 2012-ben, és miután az ingatlan átesett egy nagyobb átalakításon, Pitt, Jolie és hat lurkójuk be is költözött.

Forrás: Northfoto

A fejedelmi otthonnak 35 hálószobája van, és tartozik hozzá egy 1000 hektáros szőlőültetvény is. Idén nyár elején egyébként olyan pletykák keltek szárnyra, hogy Jolie meg akart szabadulni a Miravaltól, Brad azonban nem volt hajlandó eladni. Vajon ez a nézeteltérés is előrevetítette a szakításukat?

Forrás: Northfoto

New Orleans

A pár a múlt évben megpróbált túladni azon a New Orleans-i francia negyedben található rezidenciájukon, amelyet még 2006-ban vásároltak 3,5 millió dollárért. 2015 elején hirdették meg a piacon, aztán decemberben csökkentették az irányárát, de még így sem kellett senkinek. Az ingatlan jelenleg már nincs a piacon, ám ez nem azt jelenti, hogy sikerült túladniuk rajta, hanem hogy szüneteltetik a hirdetést.

Forrás: Northfoto

Spanyolország

A sztárpár annyira beleszeretett a napfényes Mallorcába, hogy állítólag idén júniusban a spanyol szigeten is vásároltak egy pazar villát 3,8 millió dollárért. Bár a pár nem erősítette meg a vásárlás tényét, a Diario de Mallorca nevű helyi újság beszámolt róla, a házat eladó ingatlanügynök pedig sejtelmesen ezt nyilatkozta: „Ez az ingatlan egy egyedülálló férfinak való, nem egy családnak.” Nyolc hálószoba mondjuk egy kicsit soknak tűnik, ha legénylakásról van szó, de ki tudja, milyen tervei vannak vele új tulajdonosának.

Forrás: Dreamstime

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.