A hónap színe: a merészen hívogató borvörös

Forrás: behr.com -
borvörös otthon marsala a hónap színe szín hónap színe lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mély vörösben pompázó őszi falevelek inspiráltak bennünket október hónap színe kiválasztásában. A borvörös, vagy ahogyan gyakran hívják, a marsala egy igen meleg tónusú, testes színárnyalat.

A borvörös tehát egy meleg szín, amely tudat alatt is pozitívan hat az emberre: nyugalmat és biztonságot áraszt magából. De nem csak a hangulatodra, az egészségedre is pozitív hatással lehet: nyugtatja az idegeket, és felébreszti az étvágyat. Az utóbbi hatásából kifolyólag tökéletes választás lehet az étkezőbe, konyhába, de akár a nappaliba is.

Forrás: behr.com

A marsala egy csipet eleganciával is megtölti a tereket, de meghittséget is könnyen lehet vele teremteni. Azon gondolkozol, hogy vajon mivel lehetne kombinálni ezt az igen karakteres árnyalatot? Egy kis kreativitással a lehetőségek tárháza nyílhat meg előtted.

Ha az otthonod falain pasztellszínek uralkodnak, akkor bátran csempéssz be néhány borvörös színű kiegészítőt: marsala színű függönyöket vagy szőnyeget.

A legkézenfekvőbb kiegészítője a zöld és a földszínek, de rózsaszínnel például nagyon izgalmas párost alkot, arannyal vagy bronzzal kombinálva pedig igazi luxus hatást kelt.

Megjött a kedved a borvöröshöz? Inspirálódj képeinkből!

/1610/A_h_n2016105131818

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.