A Flintstone család után szabadon - Senkinek nem kell a bizarr luxusvályogház

bizarr enteriőr Flintstone család otthon lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy igen egyedülálló ház várja új gazdáját a San Francisco vonzáskörzetébe tartozó, jómódú Hillsborough városában. Az ingatlan közel egy éve került a piacra, és mind ez idáig senkinek nem tetszett még meg.

Az épületet viccesen csak Flintstone-házként emlegetik, ami nem is csoda, hiszen furcsa formája, anyaga és berendezése nekünk is azonnal a kőkorszaki szakik otthonát juttatta eszünkbe.

Forrás: Alain Pinel Realtors

Az ingatlant eredetileg 4,2 millió dollárért hirdették meg, azaz nagyjából 1,2 milliárd forintnak megfelelő összegért, de a mai napig nem jelentkezett még érdeklődő.

A ház egyébként - érthető módon - megosztja a szomszédságot, a bizarr formája és rikító színei nem igazán illenek bele a környék stílusába. Pedig nem volt mindig ennyire feltűnő: 1976-ban, amikor a Flintstone-ház épült, a falak színe eredetileg törtfehér volt.

Forrás: Alain Pinel Realtors

A jelenlegi narancssárga szín a lakás enteriőrjében is visszaköszön: néhány bútor és különböző kiegészítő is ebben a vidám színben pompázik. De ha már a belső tereknél tartunk: ha jobban megnézi az ember, az sem mondható túlságosan átlagosnak, sőt. Értelmezhetetlen formák, furcsa dekorációk jellemzik.

Forrás: Alain Pinel Realtors

A szomszédok azt beszélik, hogy a pokol akkor szabadult el, magyarán akkor lett ilyen igazán bizarr az épület, mikor 1996-ban 800 ezer dollárért megvásárolta jelenlegi tulajdonosa, és elvégzett rajta néhány átalakítást.

Sőt olyan pletykák is szárnyra keltek már, hogy a furcsa ház iránt igazi nagy nevek érdeklődtek, úgy mint George Lucas vagy O. J. Simpson. Ezt a szóbeszédet azonban megcáfolja az a tény, hogy az ingatlan már egy éve nem talál gazdára, és 4,2 milliós kiinduló árat mostanra 3,2 millióra csökkentették.

Forrás: Alain Pinel Realtors

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.