Diana fodrásza megosztotta a titkos tippet: így marad friss a frizura nyáron is

Diana hercegné, Diana
Tim Graham Photo Library via Get/Thinking -
trükk hajápolás nyár Diana hercegné fodrász
Számos híresség frizuráját szedte már rendbe Nicky Clarke, most pedig egy jó trükköt oszt meg velünk. Diana fodrásza elárulta a tuti tippet a haj frissességének megőrzéséhez.

A nyári meleg nemcsak a szervezetet és az ember bőrét, de a haját is igénybe veszi. Ilyenkor még nagyobb figyelmet kell fordítanunk a tincseink ápolására, de hogyan is csináljuk? Ezt árulta el Diana fodrásza. 

Diana Argentina, Diana hercegné, Diana fodrásza
Diana fodrásza osztotta meg fontos tippjét
Forrás: Diana Argentina/Suits

Diana fodrásza megosztott egy tuti tippet

Rengeteg tanácsot találhatunk az interneten arról, hogyan is ápoljuk nyáron a hajunkat, és sokszor ezek ellentmondásosak. Nehéz kiigazodni a sok információ között, ezért jobb, ha arra az emberre hallgatunk, aki számos híresség frizurájáért volt már felelős, például Diana hercegné fodrásza is ő volt, de Gwyneth Paltrow hajával is foglalkozott. Nicky Clarke megosztotta tuti tippjét arról, hogyan maradhat nyáron is friss a hajunk. Ez különösen fontos azoknak, akik nem veti meg a napozást.

Az egyik legegyszerűbb dolog, amit tehetsz, hogy UV-védelemmel ellátott hajápoló termékeket vásárolsz

 - magyarázta Nicky. Azzal ugyanis mára már a legtöbben tisztában vannak, hogy fontos a bőrünket megvédeni a nap káros sugaraitól, ám a hajunkat még nem óvjuk ennyire, pedig kellene. Ráadásul akárcsak a testünk többi része, a fejbőrünk is megéghet a napon, növelve a bőrrák kockázatát. A napsugarak gyengíthetik a haj fehérjeszerkezetét, ami matt, szárazak és törékenyek lehetnek a hajszálak. Az ősz hajnak pedig különösen fontos a védelem.

Diana hercegné egykori fodrásza megdöbbentő dolgot állít Vilmos hercegről: ezt árulta el róla.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.