Diana hercegné egykori fodrásza megdöbbentő dolgot állít Vilmos hercegről

Prince William in Cornwall
Prince William in Cornwall/Represented by ZUMA Press, Inc. - ZUMAPRESS.com
hajvágás Diana hercegné Vilmos herceg fodrász
Diana hercegné egykori fodrásza elárulta, hogy Vilmos herceg gyerekkorában imádta, amikor levágták a haját. No, persze nem az olló látványa tette boldoggá, ennél sokkal nyomósabb oka volt az örömének.

Diana hercegné egykori fodrásza, Richard Dalton a napokban mesélt arról, hogy a néhai walesi hercegné mellett Vilmosnak és Harry-nek is ő vágta a haját. A férfi elárulta, hogy Vilmos különösen örült, amikor találkoztak.

Diana hercegné egykori fodrásza meglepő dolgot árult el Vilmos hercegről
Forrás: Tim Graham Photo Library via Get/Thinking

Diana egykori fodrásza, Richard Dalton

Diana egykori fodrásza 17 éves korában ismerte meg a néhai walesi hercegnét, és több mint egy évtizeden át készítette a frizuráját, olykor pedig Vilmos és Harry herceg haját is levágta. Információk szerint Diana nagyon bízott Daltonban, olyannyira, hogy még a gyerekszobába is felengedte.

"Mindketten nagyon aranyosak voltak" - utalt Dalton a kicsi Vilmosra és Harry-re.

Diana hercegné egykori fodrásza egészen 1991-ig nyírta a hercegek haját, egészen addig, amíg Vilmos herceg betöltötte a kilencedik, Harry herceg pedig hetedik életévét.

Vilmos herceg imádta a hajvágásokat

Diana hercegné egykori fodrásza sokszor ellátogatott a hercegek bölcsődéjébe is, amikor Vilmos meglátta őt, nagyon megörült, mert tudta, hogy amíg levágják a haját ő tévét nézhet. Így amikor meglátta Daltont már tette is fel a széket a dohányzóasztalra - írja a People magazin. 

Diana hercegné végső nyughelye

1997. augusztus 31-én az egész világot sokként érte Diana hercegnő halála. A szívek királynője egy párizsi alagútban szenvedett végzetes balesetet akkori párjával, Dodi Fayed producerrel. Az autót az ittas Henri Paul vezette, mindhárman meghaltak. A hercegnőt tragikus halála után az Althorpi Ovális-tónál lévő eldugott szigeten helyezték örök nyugalomra. A hétvégén a birtok természetvédelmi menedzsere különleges fotókat készített a helyszínről, amelyek a közösségi oldalakon azonnal szárnyra kaptak.

 


 


 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.