Titokban elvált az X-Akták sztárja, David Duchovny

Forrás: AFP -
házasság válás X-Akták asszonytartás szexfüggőség David Duchovny sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Duchovny és felesége, Tea Leoni állítólag még júniusban beadták a válási keresetet. Sokáig húzták, de végül nem tudták megmenteni 17 éves házasságukat.

A házaspár 1997-ben házasodott össze. Az első botrány 2008-ban látott napvilágot, amikor kiderült Duchovny szexfüggősége, aki akkor orvosi segítséget kért. A problémák azonban ezzel nem oldódtak meg, és hiába békült ki a házaspár, 2011-ben újra külön költöztek, most pedig hivatalosan is elválnak.

Forrás: AFP

Állítólag Duchovnyéknak minden vitás anyagi kérdésben sikerült megegyezniük. A színész Leoninak évi 40 ezer dollárt, azaz 9 millió forint asszonytartás fog majd fizetni. Emellett pedig 2 millió forintnak megfelelő gyerektartás is üti majd az asszony markát a 15 éves Madeleine, és a 12 éves Kyd után - írja a TMZ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.