Titokban elvált az X-Akták sztárja, David Duchovny

Forrás: AFP -
házasság válás X-Akták asszonytartás szexfüggőség David Duchovny sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Duchovny és felesége, Tea Leoni állítólag még júniusban beadták a válási keresetet. Sokáig húzták, de végül nem tudták megmenteni 17 éves házasságukat.

A házaspár 1997-ben házasodott össze. Az első botrány 2008-ban látott napvilágot, amikor kiderült Duchovny szexfüggősége, aki akkor orvosi segítséget kért. A problémák azonban ezzel nem oldódtak meg, és hiába békült ki a házaspár, 2011-ben újra külön költöztek, most pedig hivatalosan is elválnak.

Forrás: AFP

Állítólag Duchovnyéknak minden vitás anyagi kérdésben sikerült megegyezniük. A színész Leoninak évi 40 ezer dollárt, azaz 9 millió forint asszonytartás fog majd fizetni. Emellett pedig 2 millió forintnak megfelelő gyerektartás is üti majd az asszony markát a 15 éves Madeleine, és a 12 éves Kyd után - írja a TMZ.

10 Playboy-nyuszi, aki a vetkőzés után sokra vitte (18+)http://www.life.hu/intim/20140810-marilyn-monroe-jenny-mccarthy-kendra-wilkinson-playboynyuszik-akik-sokra-vittek.htmlHogy mi a közös Marilyn Monroe-ban és Kendra Wilkinsonban? Egyértelműen a Playboy. Mindketten a nyuszis magazin oldalain és szárnyai alatt kezdték, később pedig világhírnévre tettek szert. A Life.hu most olyan sztárokat és idehaza kevésbé ismert dívákat gyűjtött össze, akik karrierjének határozottan jót tett a kezdeti nyusziskodás.Intim--Megvan Orlando Bloom új barátnője: Ő az!http://www.life.hu/intim/20140808-orlando-bloom-tovabblepett-miranda-kerr-utan-uj-modellel-jar-lykke-glommennel.htmlLapértesülések szerint egy 20 éves modell csajszival jár Orlando Bloom. Mi pedig ezen annyira nem is lepődtünk meg.Intim--Nők, akik nem tudták megtartani George Clooney-thttp://www.life.hu/intim/20140808-george-clooney-volt-baratnoi-amal-alamuddin-stacy-keibler-elisabetta-canalis-es-a-tobbiek.htmlA földkerekség legszexisebb agglegényének közel harminc év kellett ahhoz, hogy megtalálja a nagy őt. A nyolcvanas évektől színésznők, celebek és modellek tucatja fordult meg George Clooney ágyában és életében, ő mégis 2013-ban, egy 36 éves jogásznő oldalán találta meg a szerelmet. Most minden Amal Alamuddinról szól, de minket az is érdekel, kik voltak azok a nők, akik ideig-óráig combjaik közt tarthatták, a kezeik közül azonban mégis csak kicsúszott a dögös sztár.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.