A csontsovány Angelina Jolie elképesztő dolgot tett a gyerekekért

Forrás: AFP/Kevin Winter -
Brad Pitt vásárlás támogatás Kambodzsa iskola élelmiszer gyerekek család Angelina Jolie mélyszegénység oktatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hála a betegesen vékonyra fogyott világsztárnak, újra tud iskolába járni és tanulni az a 12 testvér, akikkel Kambodzsában barátkoztak össze a Jolie-Pitt házaspár gyerekei.

Büszke lehet a gyerekeire Angelina Jolie és Brad Pitt.

Zahara és Shiloh örökölték édesanyjuk híresen nagy szívét Forrás: AFP/Kevin Winter

A sztárcsemeték a jelek szerint példát vettek jótékonysági akcióiról híres édesanyjuktól, hiszen nekik köszönhetően járhat most magániskolába, és tanulhat elfogadható körülmények között annak a 12 testvér, akikkel kambodzsai tartózkodásuk során barátkozott össze a 9 éves Shiloh és a 11 éves Zahara.

A Daily Mail hírei szerint a gyerekek Siem Reap utcáin találkoztak először, miután a fiatal kambodzsaiak leszólítitták őket, és pénzt kértek a sztárcsemetéktől. A lányok később meghívták őket enni, ruhákat, illetve kerékpárt vettek nekik, miután kiderült, hogy az iskola túl messze van az otthonuktól. A gyerekek most a Jolie-Pitt család támogatása által a környék egyik legjobb magániskolájába járhatnak és tanulhatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.