Shakira megint egy világsztárral randizik, fotó is készül róluk

Shakira
pletyka Julian Edelman Shakira
Az énekesnőt a 47. születésnapjára rendezett partin látták az ismert sportolóval. Shakira a New England Patriots egykori sztárjával, Julian Edelmannal randizik.

Julian Edelman 12 évet töltött el az NFL-ben, a New England Patriots sztárja volt, szélső elkapóként játszott. 2020-ban vonult vissza. Korábban járt a brazil szupermodellel, Adriana Limával, majd a svéd modell, Ella Rose volt a párja - írja The Sun. Az angol lap szerint Shakira a 47. születésnapi buliján igen közeli viszonyba került a férfival, a pletykákat pedig tovább erősítette, hogy az énekesnő egy közös fotót is posztolt Edelmanel.  

Shakira, Julian Edelman NLF sztár
Shakira és Julian Edelman
Forrás: https://www.instagram.com/shakira/

Shakirát botrányos válása óta már több hírességgel is összehozták, de hivatalosan még egyetlen kapcsolatot sem vállalt fel. Egy fotó erejéig feltűnt már Lewis Hamilton oldalán, és látták Tom Cruise-zal is.

Shakira a barcelonai ügyészséggel kötött megállapodása részeként tavaly év végén bűnösnek vallotta magát adócsalás bűncselekményében, hogy biztosan elkerülje a börtönt. A vádirat szerint az énekesnő 2012 és 2014 között nem fizetett adót külföldi bevételei után, holott már Spanyolországban élt.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.