Harry herceg egy durva beszólására derült fény: egy korábbi királyi tudósító tálalt ki

Harry herceg
AFP - Anadolu Agency
udvariatlanság Meghan Markle beszólás Harry herceg
Egy korábbi királyi tudósító számolt be egy régebben történt esetről, ami minden olyan újságíró emlékezetében megmaradt, aki a tanúja volt a történésnek. Harry herceg nagyon csúnya beszólását elevenítette fel.

Fény derült Harry herceg egy meglehetősen udvariatlan beszólására, amit még akkor mondott a királyi tudósítóknak, amikor még a királyi család tagja volt. Meghan és Harry öt hónappal az esküvőjük után egy 16 napos hivatalos körutazásra indultak 2018 októberében Ausztráliába, a Fidzsi-szigetekre, Tongára és Új-Zélandra. A királyi pár útja több okból is felejthetetlen volt, többek között azért, mert a turné első napjának előestéjén jelentették be Meghan terhességét, de az útjukat kísérő hivatalos tudosítóknak egy kellemetlen esemény miatt maradt meg az emlékezetükben az utazás. Erről Valentine Low egykori királyi tudósító és író számolt be. Az eset akkor történt, amikor már hazafelé tartottak.

Harry herceg és Meghan Markle

"Tongáról repültünk vissza Sydneybe. Az ilyen utak során gyakran előfordul, hogy a turné vége felé a királyi családtagok hátrajönnek hozzánk, kötetlenül beszélgetnek velünk. Nem azért, hogy ez megjelenjen nyomtatásban, ez csak egy módja annak, hogy informális kapcsolatot létesítsünk. Megígérték nekünk, hogy Harry vagy egyedül vagy Meghannal együtt hátrajön majd, de ez nem történt meg.  Becsatoltuk magunkat a leszálláshoz, majd leszálltunk, és még mindig nem jöttek. Csak jóval a leszállás után jöttek hátra. Harry volt elől, Meghan pedig mögötte. Nem sokat beszélt. A hercegné tett valami furcsa megjegyzést arra, hogy vissza akarunk érni a vasárnapi ebédre. Teljesen bizarr volt. 

De amit Harry mondott, az volt az emlékezetes. Azt mondta: »Köszönöm szépen, hogy eljöttetek, még ha nem is voltatok meghívva«. Mi meg azt gondoltuk: »Mi?!«"

 - mondta az egykori királyi tudósító. Minden újságírónak rosszul esett a beszólás, hiszen ők hivatalos, akkreditált munkatársként voltak jelen a körutazáson azért, hogy tudósítsanak róla. 16 napot töltöttek távol ezért a családjuktól - írja a Hello.

Harry herceg nagy csatát vesztett: hiába vitte bíróságra az ügyet, nincs igaza

Harry herceg a bírósághoz fordult, mert úgy érezte, ő és családja nem részesülnek megfelelő bánásmódban akkor, amikor Angliában járnak. Nem adtak neki igazat, de nem adja fel.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.