Újabb Photoshop-botrány a királyi családban: ezt az idilli képet is manipulálták

AFP/Chris Jackson -
szerkesztés fotó Photoshop királyi család katalin hercegné
A királyi család egyre több fotójáról derül ki, hogy az bizony nem érintetlen: a szakértők vizsgálata szerint egy II. Erzsébetről készült felvétel is erősen szerkesztett.

A királyi család egyre több fotójáról derül ki, hogy utólag manipulálták, vagyis Photoshopban szerkesztettek meg bizonyos részeket. Most a néhai II. Erzsébet királynőről az unokáival és dédunokáival készült képről állítja azt a Getty Images, hogy digitálisan feljavított. A felvétel 2022 augusztusában készült Katalin hercegné által, de a Buckingham-palota csak tavaly április 21-én hozta nyilvánosságra a képet, akkor, amikor II. Erzsébet a 97. születésnapját ünnepelte volna. 

Azután végzett a képügynökség felülvizsgálatot a királyi család fotóin, miután a közelmúltban fény derült a walesi hercegné három gyermekével készült anyák napi fotójának megszerkesztésére. A most górcső alá vett képen több eltérést is észrevettek, többek között azt, hogy a néhai királynő skót szoknyájának vonalvezetése nem egyezik, a zöld kanapé gyűrődései is furcsák, míg György és Lajos herceg mögött fekete foltok látszanak, ami arra utal, hogy a területet szerkesztették - írja a Daily Mail.

Rebecca English királyi szerkesztő szerint ez még kellemetlenebb helyzetbe hozza Katalint, akit állítólag "nagyon megvisel" az anyák napi fotója körüli felfordulás.

Nem jön jókor ez a botrány a királyi családnak, hiszen mostanában egyébként is nehéz időszakon mennek keresztül: Katalin hercegnét megműtötték, Károly királynál pedig rákot diagnosztizáltak. 

Ki az a Rose Hanbury, akinek állítólag viszonya van Vilmos herceggel?

Újra felröppentek a pletykák, hogy Vilmos hercegnek viszonya van Lady Rose Hanburyvel, és ennek köze lehet Katalin hercegné állapotához.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.