Hollywoodi sztárok, akiknek vad kapcsolata volt a maffiával: bérgyilkos apa, gengszter szerető

maffia, bűnszervezet, bűnöző, bűnös, nyomozó
Shutterstock - alexkoral
bűnöző Frank Sinatra Marilyn Monroe hollywood maffia
Újra és újra felmerülnek pletykák arról, hogy a hírességeknek volt-e, és ha igen, akkor milyen szintű kapcsolata a bűnszervezetekkel. Most lehull a lepel a maffia és a hollywoodi sztárok kapcsolatáról.

Mindig is pletykáltak arról, milyen kapcsolat fűzi a legnagyobb hollywoodi sztárokat a maffiához, ha fűzi egyáltalán. Újra és újra felmerülnek egyes nagynevű színészek és zenészek, akikről tudni vélik, hogy bizony volt közük a legnagyobb bűnszervezetek tagjaihoz. Míg egyesek bevallották, hogy szoros kapcsolat fűzte őket a maffia egy-egy tagjához, mások sosem igazolták a híreszteléseket. 

Íme, azok a hollywoodi sztárok, akiknek kacsolatuk lehetett a maffiával

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe, hollywoodi sztár
A hollywoodi sztár, Marilyn Monroe állítólag randizott is egy-egy maffiataggal
Forrás: Getty Images

Az 50-es évek legnagyobb szexszimbólumaként elhíresült színésznő és a maffia kapcsolatáról mindig röppentek fel pletykák, és ha lehet hinni a híreszteléseknek, meglehetősen szoros kapcsolatot ápolhatott bizonyos tagokkal, ugyanis egyesekkel még randevúzott is. Azt is állították, hogy az énekesnő az utolsó éjszakáját Frank Sinatrával töltötte, miközben a párost a maffia tagjai vették körül.

Frank Sinatra

Frank Sinatra with Gangster Friends in Dressing Room Frank Sinatra gengszter barátaival
Fran Sinatra és gengszter barátai 1976 szeptemberében (balról jobbra): Gregory DePalma, Sinatra; Thomas Marson, Carlo Gambino (maffiafőnök); és Jimmy (a Menyét) Fratianno. Elöl térdel Richard Fusco.
Forrás:  Dressing Room/looking at camera:CB2

Az Oscar-, többszörös Grammy- és kétszeres Golden Globe-díjas olasz származású zenészt és színészt sokszor vádolták azzal, hogy szoros kapcsolat fűzi a maffiához. Állítólag Al Capone unokatestvéreivel repült havannába, és még a maffia tagjainak egy nagy csoportja előtt is fellépett. Az, hogy voltak maffiavezér és gengszter barátai egészen biztos, hiszen fotók is készültek róluk.

Woody Harrelson

Charles Harrelson és Woody Harrelson
Woody Harrelson és apja, Charles, akivel az újságírók éppen interjút készítettek a Harris megyei börtön látogatószobájában
Forrás: Getty Images

A hollywoodi színész édesapja, Charles Harrelson bérgyilkos volt, akit John H. Wood Jr. szövetségi bíró meggyilkolásáért ítéltek el, de később bevallotta, hogy több tucat ember meggyilkolásában részt vett. Az a hír járta, hogy Charles a maffiának dolgozott, bár ezt sosem erősítették meg, de ha így lehetett, akkor valószínűleg Woody Harrelson is kapcsolatba került a bűnszervezetek tagjaival akarva-akaratlanul. 

Liza Minnelli

"New York, New York" New York Premiere & After Party Liza Minnelli
Liza Minnelli
Forrás: Getty Images

A színésznő állítólag kapcsolatban állt a Gambino családdal - azokkal, akikkel Frank Sinatra is - , a New York-i szervezett bűnözést uraló "Öt család" egyikeként emlegetett olasz-amerikai maffiacsoporttal. A pletykák szerint Gianni Russo maffiózóval még járt is.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.