Lerántotta a leplet a sötét családi titokról Palvin Barbi sógora

Forrás: CW -
Palvin Barbara Cole Sprouse anya Dylan Sprouse függőség gyerekszínész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi leendő sógora, Cole Sprouse lerántotta a leplet a családjuk sötét titkáról: édesanyja kényszerítette őt és az ikertestvérét, hogy a színészmesterséget válasszák.

Cole Sprouse nem rejtegeti tovább a családi titkokat. Elmondta, hogy anyjuk őt és testvérét, Dylant - aki Palvin Barbi szerelme - kényszerítette a színészkedésre, hogy pénzhez jusson. Gyerekként a Zack és Cody élete című sorozatban szerepeltek, de ők játszották felváltva Ross gyerekét is a Jóbarátokban. Nem választották ezt a pályát: már 8 hónapos korukban szerepelniük kellett.

Cole Sprouse a Riverdale-ben Forrás: CW

"Anyám egy cosdálatos művész, de anyagilag a legfelelőtlenebb ember" - mondta Cole, aki azt is megosztotta, hogy anyja függő és mentális beteg volt gyerekkorukban. "Valószínűleg ez a legnagyobb seb az életemben."

A szüleik még 1 éves koruk előtt elváltak, az apjuk akkor kapta meg a teljes felügyeleti jogot, amikor a fiúk 10 évesek lettek. Normális gyerekkort szeretett volna biztosítani nekik. Az anyjuk minden addigi keresetüket elherdálta. Habár Cole sok traumán ment át, mindent összevetve nem bánja azt az utat, amin keresztül kellett mennie - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.