Matthew Perry: Jóbarátok-beli színésztársai megesküdtek, megtalálják a dílerét

Friends
HBO Max -
nyomozás drog Jóbarátok Matthew Perry halála Matthew Perry
A Jóbarátok színészei mindent megtesznek hogy segítsék a nyomozást. Újra vizsgálják, Matthew Perry honnan szerezhetett nagy adag ketamint, ami végül a halálához vezethetett.

Az egész világot letaglózta Matthew Perry halálának híre, a Jóbarátok sztárjára októberben a saját jakuzzijában találtak rá holtan. Megállapították, hogy a szervezetében nagy mennyiségű gyógyszer volt: elképzelhető, hogy véletlenül adagolta túl. 

Celebrities Visit SiriusXM - March 30, 2017, Matthew Perry
Matthew Perry szervezetében  hatalmas adag ketamint találtak
Forrás: Getty Images

Matthew Perry barátai is segítik a nyomozást

Most azonban újra nyomoznak a színész halála ügyében: a kérdés, ki látta el  Perryt ketaminnal és egyéb gyógyszerekkel, azon felül, amit orvosi vényre szedett. A nyomozást segítik Matthew Jóbarátok-beli színésztársai is,  Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer is. A színészek megesküdtek, készek mindent megtenni, hogy előkerüljön az a hollywoodi drogdíler, aki eladta Perrynek az utolsó, végzetes adag ketamint - nyilatkozta egy, a Jennifer Anistonhoz közel álló forrás.

A nyomozást azért nem zárták le, mert a boncolás során kiderült, hogy Perry vérében a ketamin mennyisége a műtét során az általános érzéstelenítéshez használt tartományba esik. Matthew halálának elsődleges oka, a ketamin-túladagolás volt. 

A Jóbarátok stábja még ma sem hiszi el a történteket

Az egész stáb még mindig sokkos állapotban van Matty halála miatt. Jennifer és Courteney álltak a legközelebb hozzá, és még jóval Jóbarátok forgatása után is találkoztak egymással. Most megpróbálják felidézni, kikkel láthatták együtt Perryt, hogy kiderüljön, ki lehetett a dílere, de azt mondják, olyan, mint ha tűt keresnének a szénakazalban.

 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.