Kiderült, mi okozta Matthew Perry tragikus halálát

Forrás: AFP/Chris Delmas -
nyugtatószer ketamin Matthew Perry halála boncolási jegyzőkönyv Matthew Perry
Az egész világot sokkolta a hír Matthew Perry tragikus halála. A boncolási jegyzőkönyvből kiderült, a Jóbarátok sztárja ketamint fogyasztott és annak "akut hatásába" halt bele. 

A boncolási jegyzőkönyv az szerint az erős nyugtatószerként használt ketamin és egy rövid hatású hallucinogén érzéstelenítő okozta, hogy a színész elvesztette eszméletét, és belefulladt a jakuzzijába.

A halottkém jelentése szerint a Perry szervezetében lévő ketamin koncentrációja túlstimulálta a szívverését, miközben csökkentette a légzését. A színész testén tűnyomokat nem találtak. A tanúkihallgatásokból úgy tudni, Perry ketamin-infúziós terápián vett részt depresszió és szorongás miatt, ám az orvosszakértők által a szervezetében talált ketamin az utolsó infúziót követően került a szervezetébe - írja a The Sun.

Kiderült, mibe halt bele Matthew Perry Forrás: AFP/Chris Delmas

A Jóbarátok sztárja 54 éves korában, október 28-án halt meg tragikus hirtelenséggel. A színészre kaliforniai otthonában, a pezsgőfürdőjében találtak rá eszméletlenül. A hír mindenkit megdöbbentett, ismerősei szerint a színész jól volt és nem használt szereket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.