Letartóztatták Travis Scottot rappert: egy jachton balhézott

Houston Astros v Washington Nationals
Getty Images via AFP - Getty Images via AFP
bilincs Travis Scott letartóztatás
A rapper egy jachton csinált balhét, majd nem hallgatott a kiérkező rendőrökre. Letartóztatták Travis Scottot és csak óvadék ellenében engedték ki.

Travis Scott rapper kihúzta a gyufát a hatóságoknál: egy jachton balhézott, majd miután nem hallgatott a kiérkező rendőrökre, letartóztatták Miami Beachen. A hírek szerint csak óvadék ellenében engedték ki.

Travis Scott Booking Photo
Letartóztatták Travis Scott rappert
Forrás: Getty Images via AFP/2024 Miami-Dade County Corrections and Rehabilitation

Letartóztatták Travis Scott rappert

Kylie Jenner gyerekeinek apja ismét a figyelem középpontjába került... Akárcsak a Cannes-i filmfesztiválon, ezúttal is egy balhé miatt beszélnek róla az emberek.  Most egy jachton tört ki a zűrzavar, amiért ki is hívták a rendőröket. Amikor a hatóság emberei megérkeztek, azonosították Scottot, aki a dokknál állt és kiabált a jachton tartózkodókkal. Megkérték a rappert, hogy üljön le, aki először teljesítette az utasítást, majd figyelmen kívül hagyta. Az interakció során a rendőrök  szerint Scott "erős alkoholszagot árasztott". A segítséget kérő személy nem kívánt feljelentést tenni, de azt akarta, hogy Scottot távolítsák el a jachtról és a területről.

A rendőrök ezután közölték a rapperrel, hogy nem mehet a kikötő területére, különben letartóztatják. Együttműködőnek tűnt, bár továbbra is trágárságokat kiabált a jachton tartózkodóknak, miközben a rendőrökkel az autó felé sétáltak. Ezután a rapper úgy döntött, mégis visszamegy a kikötőbe. 

 "A vádlott megkerülte a rendőröket a kikötő parkolójában, figyelmen kívül hagyva a rendőrök felszólítását, hogy ne menjen oda. Miután a vádlott beszélni kezdett Lemus őrmesterrel, ismét kiabálni kezdett, és 

kiszámíthatatlanná vált, megzavarva a Marina és a közeli lakóépületek lakóinak nyugalmát. A vádlott figyelmen kívül hagyta a rendőrök figyelmeztetését is, hogy ne térjen vissza a Miami Beach Marina kikötőbe." 

A jelentés szerint Scott elismerte, hogy alkoholt ivott, és a rendőrök kérdésére csak annyit válaszolt: "Ez Miami". A 33 éves rappert letartóztatták és 650 dollár (körülbelül 230 ezer forint) óvadék ellenében engedték ki. Travis Scott nem kommentálta az esetet, de Instagram-sztorijában megosztotta átszerksztett rendőrségi fotóját: a képen napszemüveg és fülhallgató is látható rajta. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.