Varga Barnabás: nők százai szurkolnak mihamarabbi gyógyulásáért

Varga Barnabás
Getty Images/Richard Sellers/Allstar -
súlyos baleset magyar válogatott Foci EB
Komoly baleset érte válogatott focistánkat. Varga Barnabás súlyos sérülést szenvedett a tegnapi Skócia- Magyarország Eb-csoportmeccsen.

A tegnapi meccs bőven tartogatott izgalmakat a hazai szurkolók számára. Sajnos a gólöröm és a továbbjutás esélyének eufóriáját egy balszerencsés fordulat is beárnyékolta: válogatott focistánk, Varga Barnabás komoly sérülést szenvedett. A baleset után azonnal ott termettek csapattársai, többek között Szoboszlai Dominik csapatkapitány is. Mára az internetet elárasztották az aggódó és mihamarabbi felépülést kívánó kommentek. Nemcsak a focirajongó férfiak, rengeteg nő is kifejezte együttérzését. Aggódó hozzászólásaik mindent elárulnak.

Varga Barnabás
Varga Barnabás a sérülés utáni pillanatokban. Csapattársai rögtön a segítségére siettek
Forrás: Getty Images/Image Photo Agency

Varga Barnabás az egyik kulcsjátékosa a magyar válogatottnak

A focista sérülése komoly érvágást jelenthet a csapat számára a további mérkőzéseken. A szurkolók és a szakértők egyaránt remélik, hogy gyorsan felépül, és újra játszhat, bár több, mint valószínű, hogy nem állhat már pályára az Európa-bajnokságon.

Varga Barnabás legutóbbi Instagram posztja alá már több, mint 1000 komment érkezett. Elárasztották a női szurkolók együtt érző kommentjei, a világ minden tájáról érkeznek a pozitív és támogató üzenetek:

Nagyon sajnálom, Barnabás! Mielőbbi felépülést kívánok, remélem hamarosan újra a pályán láthatunk!” – írta egy felhasználó az Instagramon.

Gyógyulj meg gyorsan! Veled vagyunk
"Mihamarabbi teljes felépülést kívánok! Milliónyian izgulunk érted!"

A Facebook oldalakon is rengetegen kívántak neki mihamarabbi felépülést a különböző posztok alatt:

Mielőbbi jobbulást! Nagyon sajnálom, ami törtènt!” 

Jobbulást Barni,várunk vissza!

Jobbulást Barnabás. Bárhogyan alakul a továbbjutás vagy sem, a lényeg, hogy idővel teljesen gyógyulj meg!

Az MLSZ  X (Twitter) oldalán is sok női komment érkezett, például: 

"Mielőbbi felépülést Barni veled vagyunk"

És természetesen a TikTok felhasználói is sorra kívánnak mihamarabbi felépülést a pórul járt focistánknak:

Szomorú látni, hogy megsérültél. Remélem , gyorsan felépülsz és újra ragyogsz a pályán!” – kommentálta egy női rajongó TikTokon.

"Mielőbbi, teljes gyógyulást kívánunk Barni!!! Várunk vissza!!!"

Az ilyen és hasonló kommentek igazolják, hogy Varga Barnabás milyen sokaknak fontos, és milyen széles körű támogatást élvez. A life.hu csapata is mihamarabbi gyógyulást és sok erőt kíván a felépülésedhez! Bízunk benne, hogy hamarosan újra a pályán láthatunk, és továbbra is inspirálni fogsz bennünket kiváló játékoddal. Mielőbbi jobbulást kívánunk!
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.