Az 5 legidegesítőbb kollégatípus – Téged melyik húz fel?

Forrás: giphy.com -
munkahely kolléga rosszindulat idegesítő csámcsog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napi 8-10 órát töltünk el a munkahelyen, tulajdonképpen az a második otthonunk. Így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen emberek vesznek körbe minket, és milyen hangulat uralkodik az irodában. Íme, öt kollégatípus, akiket érdemes elkerülni!

A hangoskodó

A hangoskodó kolléga az, aki miatt soha nincs egy épkézláb gondolatod. Hiába próbálsz a feladataidra koncentrálni, olyan hangos, annyira bezengi az irodát a hangja, hogy hiába igyekszel dolgozni, soha nem sikerül igazán jól teljesíteni.

Forrás: giphy.com

A zizegő

A zizegő kicsit hasonlít a hangoskodó kollégához, ugyanis a zizegő is gyakran hangos, és bármit is csinál, azt iszonyatosan nagy gesztusok kísérik. Mindezt úgy, hogy a kolléga egész kisugárzása negatív és frusztráló. Ez igen alattomos típus, mert néha csak azt érzi az ember, hogy a munkaidő végére valamitől iszonyatosan ideges lett: ennek bizony a zizegő az oka.

A csámcsogó

Ha ebédre még ki is vonulnak a kollégák a közös konyhába, a reggelit vagy a tízórait előszeretettel fogyasztják az irodában. Ezúton hívjuk fel mindenki figyelmét, hogy répát vagy kétszersültet ropogtatni és – bármit is fogyasztunk – csácsogni sem illik a kollégák között. Ez ugyanis elképesztően hangos és idegesítő. Nem beszélve a rágózásról, főleg a gumi pukkantgatásáról, ami komoly vétség az élni és élni hagyni szabálya ellen.

Forrás: giphy.com

Téged mi idegesít?

Ha kíváncsi vagy rá, téged mi húz fel a legjobban, akkor kattints ide!

A rosszindulatú

Bármilyen apró hibát vétesz, máris szalad a főnökhöz, ahelyett, hogy kedvesen megkérne: javítsd a hibádat. Bármit csinálsz, gyanakodva nézi, néha direkt azt akarja, hogy elszúrd, csak azért, hogy jelenthesse. A legjobb öröm a káröröm? Ugyan már! A segítőkészség sokkal menőbb!

A mindenkinél okosabb

Ő az, aki a legjobban szereti hallatni a hangját a mítingeken. Annyira, hogy ki is javít mindenkit, és rálicitál mindenkinek az ötletére. Korrigál, kiigazít, egyszóval mindenbe beleszól. Sokszor sajnos az észérvek sem segítenek rajta. Ha egy mód van rá, nagy ívben kerüld.

Forrás: giphy.com

Tudtad?

Veled is előfordult már, hogy egy stresszes nap végén kimerültnek és fáradtabbnak érezted magad, mint valaha? Ennek a hátterében, a szervezeted lecsökkent magnéziumszintje állhat. Kezdd el pótolni ezt az értékes ásványi anyagot, így ellenállóbb lehetsz a megterhelő helyzetekben!

Téged mi hoz ki a sodrodból?

Mi húz fel, amikor a Facebookot pörgeted? Mivel dühíthetnek fel a kollégáid a leginkább a munkahelyeden? Mikor érzed úgy a leginkább, hogy a legszívesebben kiugranál a volán mögül? Szavazz, és tudd meg, mivel lehet kihozni minket, magyarokat a sodrunkból!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.