Bradley Coopernél könyörgött randiért az énekesnő

countryzene Harry Styles gála Jennifer Lawrence Taylor Swift Conor Kennedy Beverly Hills Golden Globe-díj Bradley Cooper énekesnő afterparty szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legutóbb a Life.hu összegyűjtötte, hogy kik és miért szakítottak az elmúlt években Taylor Swifttel. Akkor azt tanácsoltuk az énekesnőnek, hogy ne ugorjon egyik kapcsolatból a másikba, és merengjen el egy kicsit a kudarcain és hibáin. A 23 éves sztár azonban nem fogadta meg tippjeinket és ismét vadászni indult. Sajnos ezúttal sem járt sikerrel.

Taylornak látszólag nem sikerült még talpra állnia OD Harryvel való szakítása óta. Mondjuk a 18 éves énekes sem könnyíti meg volt barátnője dolgát, amióta szétmentek, igen intim dolgokat osztott meg a lányról. Styles elárulta a RadarOnline magazinnak, hogy Taylor folyamatosan azért aggódott, hogy ki mit gondol róla, ebből kifolyólag pedig állandóan feszült volt. Ez persze kihatott a szexuális életükre is, a lány ugyanis emiatt szinte soha sem tudta igazán elengedni magát. Harry egyik közeli ismerőse egyenesen prűdnek és aszexuálisnak nevezte az énekesnőt, akivel még csókolózni sem lehetett. Más értesülések szerint Harry valójában sosem szakította meg a kapcsolatot korábbi barátnőjével, Cara Develingne szupermodellel és ez vezetett Swifttel való szakításához.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Taylor mindezek alatt ismét stúdióba vonult, hogy újabb szakítós nótákat kanyarintson kudarcba fulladt románcából. A country-énekesnő aztán tiszteletét tette a január 13-i Golden Globe-gálán, valamint az utána következő afterpartin is. Swift egy gyönyörű, lila színű Donna Karan ruhában érkezett, majd a díjkiosztót követő bulin azonnal kiszúrta magának Bradley Coopert. Azonban a 38 éves sztár, annak ellenére, hogy nemrég szakított Zoe Saldana színésznővel, nem kapott az alkalmon. Így amikor Swift kérésére, barátnője, Jennifer Lawrence feltette Bradley-nek a kérdést, miszerint randizna-e a 23 éves lánnyal, a szexi színész udvariasan visszautasította az ajánlatot. Taylor így hiába döntötte el, hogy a 18 éves fiúk, Harry Styles és Conor Kennedy után egy 38 éves férfival gyógyítja majd a sebeit, ezúttal nem volt szerencséje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.