Szextipp: izzasztó gyönyör a szaunában

szauna párkapcsolat szex LifeNight szexualitás orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kis változatosságot csempésznétek a hétköznapokba? Válasszatok olyan helyszínt a szexhez, amit idáig még nem próbáltatok. Mit szólnátok egy forró öleléshez a szaunában? A Life.hu most azt is megosztja veletek, mire figyeljetek.  

A szauna tökéletes választás lehet egy fagyos januári estén arra, hogy egy picit felturbózzátok a szexet. Bármelyik pózt is válasszátok, és bármelyik napszakban áldozzatok is a szerelem oltárán egy ilyen extrém helyszínen, van néhány dolog, amire figyeljetek oda. Lássuk, melyek ezek!

Thinkstock
Thinkstock

- Az érzéki együttlétre mindig vagy a szaunázás elején (amikor még a kövek is csak éppen melegednek), vagy a legvégén kerüljön sor, némi szellőztetés és a hőmérséklet csökkentése után, mert bármilyen edzettek is vagytok, a szex olyan energiákat mozgósít, amely nem feltétlenül veszélytelen a szaunában 80-90 fokban.
- Figyeljetek arra is, hogy akármennyire is képes az alkohol ellazítani egy ilyen együttlét előtt, a szauna használata előtt ne fogyasszatok szeszes italt.
- Sokan javasolják a kövekre locsolt vágykeltő aromákat, mások viszont arra figyelmeztetnek, hogy az izzó kövekről a levegőbe jutott illatanyagok allergiás reakciókat válthatnak ki. Épp ezért az illóolajok bevetése előtt vagy végezzetek bőrpróbát, vagy érjétek be a partner bőrének természetes illatával.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.