Lindsay Lohan filmforgatás színésznő elvonókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrányhősnő eddig azt hihette, hogy minden botlása után tárt karokkal várják majd a munkalehetőségek - most azonban tévedett.

Mindenki a hibáiból tanul, és ezt most Lindsay Lohan is megtapasztalhatja. Korábban ugyanis Matthew Wilder rendező a színésznőt kérte fel következő filmje, az Inferno női főszerepére, végül azonban a rendező meggondolta magát. A filmben Lindsay játszotta volna Linda Lovelace-t, az ismert amerikai pornószínésznőt, most azonban a botrányhős elbukta a főszerepet.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


"Visszavontunk a Lindsay-nek tett ajánlatunkat. Túl sok a bizonytalanság körülötte, és nem akarjuk ezzel kockáztatni a film elkészültét" - nyilatkozta a rendező, aki minden bizonnyal azért is döntött így, mert Lindsay elvonókúráját január 3-ig hosszabbították meg, így az eredetileg októberre tervezett filmforgatás nagyon sokat csúszott volna. A színésznő jelenleg a Betty Ford klinikán tartózkodik Kaliforniában. Egyes hírforrások szerint már utódját is kiválasztották: Malin Ackerman alakítja majd az Inferno főszerepét, akit legutóbb a Nász-ajánlat és a 27 idegen igen komédiákban láthattunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.