színésznő Kate Winslet szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Titanic sztárja ismét szingli lett - házassága után a legutóbbi, négy hónapos kapcsolata is zátonyra futott.

Kate egy fotózás alkalmával ismerkedett meg a jóképű Louise Dowler modellel, akivel mindössze pár hónapig tartott csupán a boldogság. A színésznő a szakítás bejelentésekor arra hivatkozott, hogy most minden idejét gyermekeinek és munkájának szeretné szentelni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A felolvasó Oscar-díjas színésznője 2003-ban házasodott össze Sam Mendes rendezővel, akivel köztudottan nagyon harmonikus kapcsolatban éltek, ezért is lepődött meg mindenki, amikor tavasszal bejelentették válásukat. Kate egyik közeli barátja így nyilatkozott egy angol magazinnak: "Louise volt az a valaki, akire Kate-nek szüksége volt a válása után. Jól érezték magukat együtt, de nem kerültek teljesen egy hullámhosszra. Akkor valakinek be kellett töltenie az űrt Kate életében, de most már jól van, és másképp látja a dolgokat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.